Поради

Як правильно мити двометрове волосся: секрет від моделі

Як правильно мити двометрове волосся: секрет від моделі

Українська модель розкрила секрет миття голови для відрощування двометрового волосся.

Відповідний матеріал публікує Daily Mail.

Мешканка Одеси Олена Кравченко, яку в мережі прозвали живою Рапунцель через волосся довжиною в 182 сантиметри, поділилася з журналістами складнощами, з якими вона постійно стикається через догляд за своєю зачіскою.

Так, наприклад, героїня матеріалу миє голову лише раз на тиждень, проте весь процес займає у неї близько 30 хвилин. При цьому манекенниця ніколи не розчісує вологе волосся і не сушить його феном, щоб уникнути пошкоджень.

Крім того, модель відзначає, що під час миття вона кожен раз робить масаж голови та використовує різні косметичні засоби. За словами мешканки Одеси, таким чином їй вдається зберігати здоров'я волосся протягом 30 років.

За інформацією видання, Кравченко вважає за краще ходити з розпущеним волоссям, тому часто наступає на нього через двометрову довжину. Жінка пояснила, що відрощувала локони з п'яти років, тому любить демонструвати свою зачіску на публіці.

Відомо, що завдяки двометровому волоссю модель набула популярності в соціальних мережах: зараз в Instagram на неї підписані 57 тисяч осіб. За словами українки, люди часто зупиняють її на вулиці, щоб сфотографуватися.

У грудні 2019 року Кравченко пояснила свою популярність у чоловіків двома метрами волосся. Українка пояснила, що їй постійно надходять пропозиції руки і серця від шанувальників з різних країн світу, проте вона не сприймає їх серйозно.

«Багато чоловіків захоплюються моїм волоссям, просять про зустріч», - висловилася вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волосся, Поради, мода, жінки
В тему

Останні матеріали