Поради

Сам до тебе прибіжить: правила флірту від психолога

Сам до тебе прибіжить: правила флірту від психолога

Соціальні мережі давно стали місцем для знайомств і флірту, які нерідко потім виливаються в серйозні відносини в реальному житті.

Психологиня Вероніка Хацкевич розповіла, як потрібно вести листування, щоб чоловік почав сходити з розуму.

Скажіть «ні» нудним листуванням

Цілком нормально, що у чоловіка спочатку немає фантазії, щоб поставити нестандартне питання. Тому завжди присутні «Як справи?», «Чим займаєшся?» і так далі. Важливо не продовжувати цей нудний діалог, а вивести його на новий рівень, додавши гостроти та непередбачуваності. Замість «Нормально, лежу, дивлюся телевізор, а ти?» дайте відповідь «Сьогодні підкоряла світ і трохи втомилася. Але спілкування з тобою надихає, тому поділися, як ти?»

Інтригуйте і не розповідайте про себе все

Метою листування є не написання мемуарів (якими б цікавими вони не були), а обмін енергією із співрозмовником. Це стосується і перших зустрічей. Повірте, ще буде час, щоб заявити про себе. Спочатку дайте виговоритися чоловікові, слухайте його максимально уважно і зацікавлено. До речі, не намагайтеся йому відповідати миттєво, але і не витримуйте паузу спеціально вступайте в діалог тільки тоді, коли налаштовані на спілкування.

Будьте на одній хвилі

Розповіді про життєві проблеми та труднощі забирають енергію і не привносить в розмову нічого доброго (на поверхневому рівні знайомства). Коли метою спілкування є його примноження, важливо відпускати всі затискачі і печалі і занурюватися в діалог, а не розвивати пригнічений стан і не ділитися ним зі співрозмовником.

Робіть компліменти

Не упускайте можливості дякувати за компліменти і робити їх у відповідь. Чоловік не тільки сприйме це як керівництво до дії, але і сам відчуває позитивні емоції. Ще одна порада: знайте собі ціну і не соромтеся нагадувати співрозмовнику, як йому пощастило з вами.

Додайте нотки гумору

Недарма говорять, що почуття гумору — це майже завжди чудовий вихід із будь-якої ситуації. Використовуйте жарти, анекдоти, захоплюючі історії і навіть сарказм, щоб розбавити діалог.

Отримуйте задоволення від спілкування

Настрій співрозмовника впливає не тільки на те, як розвивається спілкування, але і на настрій другого учасника діалогу. Уважно слідкуйте за своїм емоційним станом — це неочевидний секрет вдалого флірту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, психологія, жінки
В тему

Останні матеріали