Поради

Які знаки Зодіаку приховують темні таємниці

Які знаки Зодіаку приховують темні таємниці

Всередині кожного з нас можуть ховатися виводок чортів і мільйон сороміцьких бажань. Але ці знаки зодіаку не так прості — вони ретельно охороняють страшні й темні таємниці, які можуть видати їх із потрохами і змінити ваше ставлення до них за секунду.

Телець

З виду м'яке і миле кошеня-Телець може усміхнутися у всі 200 тисяч гострих зубів, які вже давно на вас заточені. І його страшний темний секрет — мстивість. Раптом і негадано у красуні прокачана жилка помсти, яку вона дуже добре ховає. Тому ніколи не переходьте дорогу Тельцю, якщо не хочете потрапити до її чорного списку.

Терези

Усі чомусь думають, що Терези — натуральні ангелочки. А чому так думають — забули. А ми вам зараз з радістю розповімо: тому що Терези змусили вас так думати. Ці милашки ще ті маніпулятори. І якщо ви впевнені, що на вас їх магія не поширюється, значить, ви вже щільно сидите на голці їхніх чарів і давно танцюєте під їхню дудку.

Скорпіон

Скільки б ми не препарували Скорпіона, не дивилися в його нутро, його темні секретики дуже складно розглянути. А все тому, що це членистоноге створіння завжди зображає з себе милу комаху, але ми то знаємо, що ця тварина під зав'язку нашпигована літрами отрути, а хвіст і клішні заточені. Ми його темні таємниці не розкрили і вам не радимо, якщо не хочете, щоб вам з'їли мозок у сирому вигляді.

Стрілець

Головний страх Стрільців — пара замурзаних дітей і чоловік ось із такенним животом. Так-так, таємниця красуні в тому, що сім'ю вона не хоче від слова зовсім. Це навіть не таємниця, а натуральна фобія. Але Стрілець про це не розповідає і спокійно підгодовує котиків біля під'їзду, щоб було про кого піклуватися. Але додому не бере — раптом передумає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, поради астролога, прогноз астрологів
В тему