Поради

Які проблеми виникнуть у житті, коли сниться вулик

Які проблеми виникнуть у житті, коли сниться вулик

За сонником Нострадамуса, побачити уві сні вулик - знак того, що в майбутньому ви зіткнетеся з великою кількістю проблем, які важко вирішити.

Вулик уві сні

  • Якщо уві сні за вуликом спостерігають кілька людей, то такий сон означає, що в не такому віддаленому часі до влади в державі, в якій ви живете, прийдуть дуже мудрі люди, але їм буде потрібно багато часу, щоб вивести країну з кризи.
  • Якщо вам наснилося, що ви майструєте вулик своїми руками, то ви з легкістю подолаєте перешкоди, що виникли на вашому шляху. Побачити уві сні, як хтось виготовляє вулик, – означає, що в майбутньому ви зустрінетеся з дуже сильною людиною, яка вплине на ваше життя.
  • Засунути уві сні руку у вулик – до розчарування. Такий сон свідчить про те, що в майбутньому ви розчаруєтесь у близьких вам людях. Можливо, той, кого ви зараз вважаєте своїм найкращим другом, насправді виявиться злою, заздрісною людиною.
  • Побачити уві сні вулик, у якому зовсім немає бджіл, – до серйозних втрат. Можливо, ви втратите щось дуже цінне і сильно переживатимете через це.

Значення сну про вулик

  • Згідно із сонником Фрейда, уві сні бачити вулик - вам потрібно на деякий час відійти від суспільства і побути на самоті. Проблеми та дрібні негаразди не дають вам спокою, хоча ви й робите все можливе для того, щоб не звертати на них уваги. Однак для того, щоб по-справжньому заспокоїтися, вам потрібно ретельно все обміркувати, не відволікаючись на побутові дрібниці.
  • Уві сні ходити між вуликами - ви не довіряєте своїм друзям, хоча вони не зробили нічого такого, що можна було б вважати зрадою або навіть натяком на нього.
  • Робити бджолині вулики - сон обіцяє вам швидкі зміни в особистому житті, вам доведеться дбати не тільки про себе, а й про когось ще.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: бджоли, Сонник, прогноз астрологів
В тему