Поради

Що означає, коли сниться секс із колишнім

Що означає, коли сниться секс із колишнім

Секс у сновидінні з недавнім коханим не залишає байдужою жодну жінку. Вранці, прокинувшись, вона перебирає у пам'яті деталі, а потім шукає у сонниках тлумачення. Що вони відповідають на запитання — навіщо кохатися з тим, хто був уві сні?

Секс із колишнім за загальним сонником

У цілому нині такий сюжет сприймається як віддзеркалення невирішених проблем між колишніми партнерами, недомовленості, незадоволеності поведінкою одне одного.

У багатьох сучасних сонниках секс із попереднім хлопцем тлумачиться як прагнення дівчини бути разом із ним. Однак, його втіленню заважає людина, яка знаходиться поруч із нею у цей момент.

Напередодні одруження дівчатам часом сниться інтимний зв'язок із колишнім хлопцем. Так підсвідомість відображає їхній мимовільний страх і хвилювання перед важливою подією. Буває, що наречена відчуває невпевненість у виборі, і колишній друг для неї все ще має важливе значення.

Секс із колишнім за сонником Нострадамуса

  • Французький віщун запевняв, що подібні сни з минулими коханцями викликані чаклунством з боку одного з партнерів.
  • Якщо чоловікові часто являється уві сні його колишня кохана, варто переконатись, що вона його не приворожила.
  • Яскраве сновидіння з бурхливою пристрастю - свідчення того, що магія любові ще діє, і почуття не охолонули.

До чого сниться секс із колишнім за сонником Цвєткова

  • Значення сну про секс із колишнім обранцем багато в чому залежить від того, які переживання ви при цьому відчували.
  • Якщо вони були приємними, то це знак, що ви відкриті новим почуттям, а друг вас подумки відпустив.
  • Сон, у якому близькість із колишнім викликала негативні емоції — передвістя складного вибору, негараздів.
  • Якщо ви зазнали насильства з його боку, біль під час самого процесу — ця людина може стати на заваді вашій кар'єрі, будувати підступи. У такому разі інтимна близькість з попередніми коханцями розцінюється як попередження. Людині, яка побачила цей сон, слід проявити обережність у всіх життєвих аспектах: кар'єрі, поїздках, справах, відносинах з близькими людьми.

Побачити уві сні секс із колишнім за сонником Фрейда

Знаменитий психоаналітик і прості речі трактував у сексуальному аспекті, а безпосередньо статевий акт уві сні і поготів.

На його думку, такий сюжет відображає нездійснені еротичні бажання щодо когось.

Фрейд також вважав, що зв'язок уві сні з колишнім партнером може призвести до розбіжностей наяву з нинішнім чоловіком, і наводив для цього цілком логічне пояснення.

Якщо ви розповісте своєму коханцеві сон, нехай навіть без наміру, це може призвести до ревнощів та образи з його боку, навіть якщо зовні він цього не покаже. Чоловіки за вдачею власники, і він цілком може припустити - сон є відображенням ваших думок про попереднього хлопця, а з ним ви проводите час тому, що хочете просто забути минуле. Жінці краще виявити мудрість, не інформуючи партнера про такі сни.

До чого сниться секс із колишнім хлопцем за сучасним жіночим сонником

  • Сюжет, в якому дівчина кохається з колишнім партнером, а за ними в цей час спостерігає нинішній її коханець, має негативне тлумачення. З жодним із цих чоловіків у неї не складуться добрі стосунки.
  • Це ж правило працює і у зворотний бік, коли любовний зв'язок із попередньою дівчиною сниться представнику сильної статі, а за ними спостерігає його нинішня пасія. Чоловіки часто бачать такі сни у дні, коли згадують свої минулі зв'язки.
  • Якщо дівчина побачила уві сні кілька своїх давніх партнерів одночасно, це відображення її незадоволеності у сексуальній сфері.
  • Інтимна близькість із чоловіком, який уже давно помер, означає тугу щодо нього.
  • Бачити уві сні колись палко кохану людину, відчувати її тіло, а розумом розуміти, що це всього лише сон, і вона більше ніколи не буде поруч — це важке душевне випробування для жінки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, Сонник, жінки
В тему

Останні матеріали