Поради

Чому не можна злити Козерога

Чому не можна злити Козерога

Козеріг вважається одним із найрозважливіших, прагматичних та малоемоційних знаків зодіаку. Тому комусь може здатися дивним твердження про те, що Козерогів краще не злити. Але це рівно до тих пір, поки вам не представиться можливість зіткнутися з ним у гніві – після такого досвіду питання швидко відпадають.

Накручує сам себе

Справа в тому, що Козеріг дійсно скупий на вираження емоцій, але це не означає, що у нього їх немає - є, та ще які! Усередині нього постійно йде діалог, рефлексія - і з самим собою і з тим, хто його хоч якось емоційно торкнувся. Ви вже давно забули про необережно кинутий образливий жарт, а Козеріг запам'ятав. І більше того, вважав себе страшно ображеним і не минуло й кількох років, а вам від нього прилітає «привіт». Але це послання зовсім не жартівливе.

У своєму внутрішньому світі він давно перетворив вас на страшного монстра, ворога, від якого слід позбавити світ і дії на вашу адресу будуть відповідні. Тому двічі подумайте, перш ніж пожартувати, образити чи знецінити представників цього знаку зодіаку – вони дуже злопам'ятні та мстиві.

Помста понад усе

А ще Козеріг буває вкрай втомленим через свої роботи та захоплення і, не виключено, що ви просто потрапите в його «нересурсний» період. Не маючи сил на те, щоб упоратися зі складною ситуацією, він зірветься та влаштує негарну сцену. У гніві цей знак дуже неприємний – крики, образи, биття посуду та жбурляння речей. Звичайно, потім він засоромиться своєї поведінки, але от «глядачі» ще довго приходитимуть до тями після побаченого.

Стратити не можна помилувати

Та й вишенькою на торті – Козероги не прощають. А якщо й прощають, то колишні добрі стосунки дуже складно відновити. Легкості і довіри не буде, і при кожній зручній нагоді злопам'ятний Козеріг нагадуватиме про ваші промахи, соромитиме, звинувачуватиме – загалом, робитиме все можливе, щоб ви перестали почуватися комфортно та безпечно поряд з ним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему

Останні матеріали