Поради

Які люди можуть серйозно зіпсувати наше життя

Які люди можуть серйозно зіпсувати наше життя

Наскільки б не була проникливою людина, вона не здатна глибоко зазирнути в чужу душу. Буває так, що за приємною зовнішністю і доброзичливістю ховаються «чорні» думки і бажання. Іноді вони можуть ховатися усередині душі все життя і виходити назовні тільки при певних обставинах.

Сьогодні поговоримо про те, на що потрібно звернути увагу, щоб в звичайному житті розпізнати «темну» душу.

  1. Жорстокість по відношенню до тварин з'являється в ранньому дитинстві. Часто це не наслідок поганого виховання, а порив душі. У більш старшому віці жорстокість починає проявлятися по відношенню до оточуючих і близьких. Характерна ознака «темної» душі: вона не тільки не шкодує про заподіяні страждання, але і отримує від цього задоволення. Езотерики вважають, що таким чином душа проходить необхідні їй уроки на стороні «темних сил» або діє під впливом родового прокляття.
  2. Брехливість з будь-якого приводу - друга ознака. Людина не просто перекручує факти або перебільшує свої переваги, вона робить все, щоб нашкодити іншим: зганьбити колегу, посварити друзів, розбити сім'ю.
  3. Пошук вигоди у всьому, навіть в близьких відносинах. Людина жорстко маніпулює оточуючими, отримуючи від цього не тільки вигоду, але і насолоджуючись процесом. Зі свого боку вона ніколи не приходить на допомогу, навіть в критичних обставинах і навіть до найближчих.
  4. Лицемірство - друге ім'я «темної» душі. В очі людина говорить тільки хороше, а за спиною плете інтриги. Він прикидається кращим другом, але в складній ситуації чинить винятково так, як вигідно їй.
  5. «Темна» душа отримує задоволення, принижуючи інших. І часто це не просто одинична ситуація, а переслідування «жертви» з метою розтоптати її гідність в прах. Людина таким чином не тільки самостверджується за рахунок іншого, але радіє, бачачи чуже страждання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: цікаво знати, Люди, Поради
В тему