Поради

Що означає, коли сниться шеф

Що означає, коли сниться шеф

За сонником Лоффа, відносини з начальником уві сні можуть мати два варіанти інтерпретації.

Побачити уві сні начальника

  1. Дорога вам людина, що не має стосунку до вашої роботи, наприклад, дружина, рідний брат або сестра, один з батьків або близький друг, стає вашим начальником. Якщо хтось із неробочого оточення стає босом, швидше за все, ви вважаєте, що ця людина чинить на вас надмірний тиск і занадто контролює ваше життя; з вашого негласного дозволу відносини з цією людиною переходять в площину домінуючого контролю з її боку.

Місцем дії такого сну може бути як місце роботи, так і абсолютно безглузда обстановка. А місце, де працюєте ви і ваш новоспечений шеф, пов'язане з областю, в якій ви відчуваєте зайвий контроль з його боку.

  1. Розглянемо зворотне перетворення - ваш бос стає вашим братом або сестрою, чоловіком/дружиною або кимось іншим, хто абсолютно далекий від ролі службового наставника. Якщо начальник вривається у ваше особисте життя в образі близької людини, можливо, прийшов час оцінити свою роботу: трудоголізм - руйнівник багатьох сімей. Якщо ваша робота заповнила місце, відведене в реальному житті іншим людям, швидше за все, прийшов час оцінити вкладені в неї емоції.

Позитивним аспектом такого сну може бути відображена в ньому колегіальність або ж попередження про виснаження емоційних ресурсів, викликане вашою роботою.

Насамкінець скажемо, що якщо вам сниться ваш начальник в звичному робочому оточенні, отже, з якої-небудь причини на роботі ви перебуваєте в стані стресу. Взагалі кажучи, бачити сни про свою роботу - особливо якщо це нічим не примітний сон в цьому часовому проміжку - це ознака того, що ви запрацювались або не справляєтеся з роботою в термін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, робота, прогноз астрологів
В тему