Як правильно їсти кавун і диню: пояснення дієтологів
Відома дієтологиня Антоніна Стародубова пояснила, в чому небезпека вживання зеленої частини дині і кавуна.
Як стверджує фахівчиня, якщо в плодах є шкідливі речовини, то всі вони знаходяться близько кірки. За словами лікарки, в зеленій частині можуть накопичуватися нітрати, тому варто їсти плоди тільки до неї.
Також дієтологиня радить віддавати перевагу кавунам і диням, розмір яких дозволяє з'їсти їх за один день.
Якщо ж все-таки плід дуже великий, то відрізані шматки треба зберігати в холодильнику, накривши харчовою плівкою, зазначає експертка.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Чи потрібно пити 2 літри води на день
21 Березня 2024
Рак грудей може «ховатися» навіть за висипанням на шкірі
19 Березня 2024
Лікар з Волині розповів, як евакуйовував поранених на фронті
11 Березня 2024
Чому волосся стає рідким і чи можна зупинити його посивіння?
26 Лютого 2024