Поради

Найбільші капосники серед дітей за знаком Зодіаку

Найбільші капосники серед дітей за знаком Зодіаку

Астрологиня Анна Зоріна запевняє - не буває поганих або хороших дітей. Однак, одні з них більш слухняні і врівноважені, ніж інші.

Козеріг

Діти, що народилися під знаком зодіаку Козеріг, найспокійніші. Вони можуть годинами займатися своїми справами, не приносячи клопоту батькам. Єдине, про що варто турбуватися - це здоров'я малюків-Козерогів. Зазвичай до повноліття вони відрізняються хворобливістю.

Рак

Діти-Раки дуже прив'язані до рідних і відрізняються спокоєм. Вони довгий час залишаються немовлятами за своїм характером і розвитку. Найчастіше, коли Раки виростають, то знаходять схожих на своїх батьків партнерів.

Стрілець

Стрільці - милі, але норовливі діти. Щоб при їх вихованні не виникало проблем, необхідно постійно займати їх справами і не забувати хвалити за успіхи.

Телець

Діти-Тельці обожнюють довше поніжитися в ліжку і з'їсти щось смачне. В цілому, вони досить спокійні, але якщо їх роздратувати - може прокинутися справжній ураган. Однак після раптового сплеску емоцій Тельці повернуться до свого звичного стану.

Близнюки

Діти, що народилися під знаком Близнюків, занадто ліниві, щоб зробити капость. Однак, якщо вони зважаться щось зробити, ніяке покарання їх не зупинить. На щастя батьків, лінь Близнюків зберігає їх від небезпечних пригод.

Риби

Діти-Риби, як і Козероги, не принесуть клопоту батькам. Вони можуть годинами катати машинку, вражаючи своїм спокоєм і послухом. Однак, як тільки представники цього знаку зодіаку виростуть, можуть виникнути проблеми, адже Риби не визнають жодних авторитетів.

Скорпіон

Скорпіони по своєму бажанню не приносять клопоту батькам. Але коли вони досягнуть підліткового віку - неприємності як ніби самі починають їх переслідувати.

Терези

Терези, на перший погляд, досить урівноважені діти. Але насправді їх постійно кидає з крайності в крайність. При цьому Терези завжди залишаються відданими своїм батькам, навіть якщо ті не надто багато часу приділяли їм.

Овен

Для Овнів влаштувати істерику - справа принципу. Властива їм впертість здатна звести з розуму навіть самого терплячого батька. Порозумітися з такими дітьми допоможе хитрість: потрібно зробити вигляд, що рішення прийняли Овни, а не батьки.

Діва

Діви одночасні вперті і схильні до капостей. У підлітковому періоді представники цього знаку зодіаку абсолютно не визнають авторитет батьків, вважаючи себе у всьому правими. Цінувати родичів вони почнуть в той момент, коли самі обзаведуться дітьми.

Водолій

Прислів'я про тихий вир - саме про дітей-Водоліїв. За будь-якою цікавою справою вони здаються милими створіннями, але насправді вони цілком можуть зробити плаття для своєї ляльки з штор або розмалювати шпалери. Вони буквально тягнуться до «забороненого плоду» і готові перевірити розетку на міцність. Таких дітей необхідно виховувати в строгості і завантажувати справами, щоб у них не залишалося сил і часу на капості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: діти, поради астролога, батьки
В тему