29 Березня 2019
Новини

«Рот закрила!..»: у Володимирі лікар прогнав матір і дитину з важким переломом

«Рот закрила!..»: у Володимирі лікар прогнав матір і дитину з важким переломом

Як зі скаліченою дитиною пробивалася до травматолога Володимир-Волинського ТМО, розповіла на загал обурена володимирчанка. Свої враження про те, як сходили на прийом до лікаря, місцева жителька Оксана Гавришко описала у facebook-спільноті «Ганьба Княжого міста».

Пост жінки наводимо без змін:

«Вирішила розповісти, як сьогодні сходили з донькою на прийом до травматолога А. Веремеєнко в 11-й кабінет. Сиділи в черзі не менше як 1,5 год., а люди без черги все йшли і йшли, так як лікар відкривав зсередини 9-й кабінет і запускав своїх знайомих туди. Коли терпець мені увірвався і я заступила дорогу третій по черзі «знайомій», Веремеєнко вилетів до мене зі скаженими очима і почав кричати яке я маю право так робити і т. ін. На моє зауваження «майте повагу», він сказав – «Рот закрила! Щоб я тебе в себе на прийомі не бачив». Я звернулась до зам. головного лікаря, пан Веремеєнко ще там добряче на мене накричав, а заступник сказав, що він його не виховував і нічого йому зробити не може, працювати нема кому. Ще такої неповаги в житті своєму не бачила!!! Дякую лікарям-травматологам Березі (який склав нашій доньці руку, при важкому переломі) і Дорожовець, який сьогодні у відділенні прийняв нас і оглянув як справжній спеціаліст своєї справи. А «лікарю» Веремеєнку, скажу – Бог палкою бити не приходить».

Цей пост викликав серед містян бурхливу реакцію. Багато хто вступився за медика. Пишучи, що знає його як чуйного і толкового спеца. Більшість же радить володимирчанці не полінуватися та написати скаргу на хама в білому халаті у відповідні інстанції. Крім того, городяни нарікають на величезні черги, які стабільно товпляться під кабінетом травматолога.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, володимир-волинський
В тему