Поради

Сексологи розкрили секрет жіночої зради: у чому причини

Сексологи розкрили секрет жіночої зради: у чому причини

Жінка думає про зраду, коли її не влаштовує чоловік - це головна причина невірності у шлюбі чи стосунках.

Про це розповіла психологиня, сексологиня Олександра Міллер.

За її словами, партнер може не влаштовувати жінку в декількох областях. Він може не перекривати її потреби в любові, увазі або нездатний подарувати їй безпеку.

«Жінки, як правило, не бісяться з жиру і не шукають від добра добра, вони зраджують, бо не відчувають себе щасливими. Деякі чоловіки вважають жінок, які хочуть добре одягатися, смачно їсти, дати своїм дітям гідну освіту, меркантильними», - уточнила Міллер.

У приклад вона привела шимпанзе, які вибирають найсильнішого і надійного самця, тому що так закладено природою. Експертка підкреслила, що пріоритети жінок говорять не про їх «продажність», а про природні інстинкти.

Міллер додала, що зраду також може спровокувати емоційна фригідність через травмованість і невдалий досвід відносин.

«Така жінка боїться відверто говорити з партнером, боїться стати предметом, який прийнято називати бензопила «Дружба». Вона вважає за краще мовчати і терпіти. Нема дорослого діалогу без звинувачень і образ, немає простого розбору фактів», - уточнила психологиня.

За її словами, жінки можуть зраджувати через застій, відсутність розвитку відносин, емоційної порожнечі, а також якщо в партнері не помітні сильна особистість і поведінка захисника. Вона підкреслила, що зрада завжди говорить про те, що у відносинах потрібно щось міняти,

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, стосунки, сексолог
В тему