Поради

Які жінки у травні втратять коханих

Які жінки у травні втратять коханих

Таролог і парапсихолог Саона розповіла, кому потрібно готуватися до неприємної події. Але пам’ятай, що впадати у відчай рано. Банальна фраза про «все на краще» працює безвідмовно. Там, де закриваються одні двері, обов’язково відкриються інші. Сприймай цю приємну подію як нові можливості і шанс зустріти людину, яка насправді тобі підходить.

Якщо розумієш, що він – той самий, а любов і почуття навіть крутіші, ніж в будь-якому фільмі, слідуй порадам експерта. Все в твоїх руках.

Близнюки

У сфері особистого життя місяць буде дуже неоднозначним. В душі ти дуже хочеш змін, особливо на любовному фронті. Але чітко сформувати запит не виходить.

Зірки наполегливо радять не робити імпульсивні вчинки від нудьги або розчарувань в моменті (якщо ви посварилися, ти приревнувала або додумала щось).

Дай другій половинці трохи часу, щоб він усвідомив, чого хоче. Разом ви зумієте знайти рішення, яке влаштує обидві сторони. Навіть якщо розлучитеся, це точно пройде без драм.

Рак

Необґрунтовані ревнощі і завищені очікування – дві характерні риси твого знаку. Це може стати головним каменем спотикання, навіть якщо ти любиш хлопця.

Перш ніж пред’являти претензії і ображатися, розберися в собі. Прозвучить жорстко, але правдиво: не треба перекладати на іншу людину свої проблеми і комплекси. Поводься максимально екологічно – це піде на користь і тобі, і твоїм відносинам.

Як мінімум, дай другій половинці можливість висловитися і постарайся його почути. Це може спрацювати.

Терези

Будь акуратна – просте непорозуміння може перерости в серйозний конфлікт. Емоції будуть напружені до межі, так що постарайтеся уникати спірних ситуацій.

Тримати пальму першості в стосунках – не завжди правильно. Спробуй поступитися. Це – не програш і не слабкість.

Постарайся не звертати увагу на прикрі дрібниці і сконцентруватися на картині в цілому. Якщо тебе все влаштовує в партнері і ваших відносинах, не роздувай з мухи слона. Ви можете розлучитися остаточно.

Стрілець

Остерігайтеся втручання третіх осіб у ваші стосунки. Поради з боку, нехай навіть від найближчих людей, можуть виявитися згубними.

Проблеми, що виникають, намагайтеся вирішувати в об’єктивному діалозі один з одним без сторонніх спостерігачів. Романтичні вечори і більше часу разом допоможуть уникнути труднощів.

Риби

У цьому місяці у тебе буде унікальний шанс подивитися на свої стосунки з боку. Не пропускай знаки від Всесвіту – він подарує можливість побачити, в яких стосунках ти перебуваєш, а до яких реально прагнеш.

Це – той випадок, коли очікування і реальність можуть не збігтися. Зламати встигнеш завжди, спочатку спробуй полагодити. Але не дуже довго – немає сенсу битися головою об стіну, якщо немає ніякої реакції від партнера. В цьому випадку розставання – єдиний вірний вихід. Відпустивши старе, ти відразу знайдеш щось нове. Справжня любов не за горами!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, стосунки, кохання, психологія, жінки, чоловіки
В тему