Поради

У чому секрет фатальних жінок

У чому секрет фатальних жінок

Вони підкорюють чоловіків одним поглядом, можуть вибирати собі будь-якого, від них віє особливою енергетикою.

Розповідаємо, в чому секрет фатальних жінок і чому їх так люблять чоловіки.

У всіх чоловіків різні розуміння того, яка жінка для них зваблива. Поки жінки задаються питанням, як такою стати, чоловіки намагаються пояснити, від яких жінок вони просто в захваті.

«Ну це шарм, магнетизм, коли жінка ніби вабить до себе, магнітить, найчастіше через погляд, у них він ніби з поволокою, наче гіпнотизує, заворожує, ну магнітить сильно, не знаю як пояснити»

«Ось від такої не хочеться йти. А взагалі в жінці є чарівність і це вроджене, цього не навчиться»

«Енергетика жіноча така - коли хоч мішок одягни, все одно мужики будуть так і липнути»

При цьому самі жінки не можуть цього побачити, але часто розповідають про приклади. Напевно, у кожної в житті була знайома, яка не виділялася зовнішністю, але користувалася популярністю у чоловіків.

«Вона була грубою, навіть матюкалася іноді. А чоловіки від неї божеволіли. У неї довгий час коханець був. Чоловік знав про нього і в ногах у неї валявся, щоб не кинула»

«У старшій школі була саме така товста безбарвна дівчина з блідо-блакитними очима, з лагідною усмішкою і короткою спідницею. Страшна, як атомна війна. Так за неї билися хлопчаки всієї паралелі, ще й дівчатка обслуговуючою свитою ходили слідом»

Психологиня Вероніка Хацкевич ділиться п'ятьма ідеями, як стати тією самою звабливою жінкою, про яку буде мріяти будь-який чоловік.

  • Стати впевненою в собі і легкою на підйом

Навіть якщо у такої жінки сьогодні не ідеальна укладка, вона не акцентується на цьому і точно знає, що надихне будь-якого чоловіка своєю присутністю. Цей стан прокачується з тотальної любові до себе.

  • «Ні» скутості

Де знаходиться «скованість» жінки, може, і не видно відразу, але підсвідомість чоловіки відчуває її наявність. Це створює певне напруження, яке буде відштовхувати.

  • Задоволеність життям і внутрішній світ

Саме на нього чоловіки будуть летіти, як на ліхтарик в непроглядній темряві. І навіть якщо така жінка не оповита чоловічою увагою в цей момент, вона все одно енергійна і щаслива, сама по собі.

  • Легкість

На кожного чоловіка з дитинства покладають неймовірну кількість різної відповідальності, і справді розслабитися він часто може лише в спілкуванні і проведенні часу з особливою жінкою. Повірте, якщо йому комфортно і легко - він з вами надовго. Він точно захоче другу, третю, десяту зустріч.

Не будьте надмірно пихатими, дозволяйте собі доречне почуття гумору і щирий сміх.

Проявляйте увагу і інтерес

Кожна людина, якої б професії та статусу вона не була, цікава і заслуговує на увагу.

Навчіться перманентно проявляти непідробний інтерес до чоловіків, і для Вас відкриються дивовижні речі, які є в кожному!

Поважайте сильні сторони чоловіка, задавайте йому питання, реагуйте на компліменти правильно - з вдячністю. Тоді йому захочеться робити їх ще більше, тим самим сильніше притягаючи до Вас.

Не бажайте отримати вигоду

Якщо Ви перебуваєте в суспільстві чоловіка з метою роздобути від нього що-небудь, крім обміну енергією, це буде відбиватися на Вашій поведінці. Ви станете лестити йому, натякати на щось, тим самим розгубивши легкість спілкування.

Вабити чоловіка можна зовсім без психологічних трюків, досить лише бути жінкою, здатною дати те, чим наділила її природа - особливою енергією, якої немає в чоловікові.

Спробуйте відчути енергію від інших жінок

Цілком можливо, що Ваша мама/подруга є звабливою жінкою. Від неї прямо-таки віє витонченістю, легкістю і блаженством в кожній миті цьому житті.

Таким жінкам варто наслідувати і захоплюватися ними.

І, звичайно, ні в якому разі не вважайте, що фліртувати, спілкуватися з чоловіками - це погано. Багато зажимів, які йдуть з дитинства, від будь-якої психологічної травми, ведуть до повного несхвалення власної жіночності.

Але, звичайно, зовнішній вигляд також важливий. Не будемо забувати про інстинкти, над якими ми часом не владні.

Доглянутість

Саме це (а не відповідність яким-небудь стандартам краси), приємний парфум, стильний образ, манери грають роль при першому погляді. А далі в свою владу чоловіка забирає все описане в першому пункті. Єдине правило зовнішнього вигляду, якого варто дотримуватися - бути сексуальною, але не вульгарною. Інакше весь інтерес чоловіки зведеться до якнайшвидшого сексу, а після нього і зовсім пропаде.

Звичайно, всі люди різні, зі своїми смаками, однак незалежно від них, кожного чоловіка приваблює жіночна дівчина, а жінку - мужній чоловік.

Розкриття своєї жіночої сутності, енергії - і є магніт, яким можна притягнути будь-якого чоловіка. І він є в кожної з нас!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, психологія, стосунки
В тему