19 Жовтня 2018
Новини

У США відому модель збило авто, коли вона знімала туфлі на переході

У США відому модель збило авто, коли вона знімала туфлі на переході

Російськомовна модель, Королева краси, 30-річна «Міс Каліфорнія», Яна Лаврентьєва загинула в Лос-Анджелесі. Дівчину збив на пішохідному переході позашляховик, коли вона зупинилася зняти незручні туфлі, пише британський таблоїд The Sun.

Як зазначає видання, поряд з моделлю в цей момент були її чоловік і друзі. Подія сталася 13 жовтня. Близько півночі компанія вийшла з ресторану. Коли вони переходили дорогу горіло зелене світло, дівчина зупинилася щоб зняти незручне взуття.

У цей момент її збив автомобіль, який тут же зник з місця ДТП. Модель відвезли в лікарню, проте, незважаючи на зусилля лікарів, вона померла.

Яна Лаврентьєва

За даними поліції, дівчину збив позашляховик Toyota 4Runner, що їхав з перевищенням швидкості. За словами однієї з дівчат, зелене світло повинне було горіти ще 18 секунд, як раптом сталося зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп відверто зізналася, чи були у президента Америки романи з порнозірками

ЗМІ вважають, що судячи з постів на сторінці моделі в Facebook, Яна Лаврентьєва була родом з Риги. У латвійській столиці вона зробила фото з підписом «Привіт, Батьківщина», зазначає News.ru.

У Яни залишилося двоє маленьких дітей.

Яна Лаврентьєва

«Ми були щасливою родиною. Весь час проводили разом. Але поки я не хочу говорити дітям, що їхньої мами не стало ... Це завдасть їм занадто багато болю», – заявив чоловік дівчини.

Сім’я Яни опублікувала перші фото з машиною, яка збила модель, і закликає громадськість допомогти в пошуках вбивці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, сша, смерть, мода
В тему

Останні матеріали