Поради

Що таке кармічні уроки: 5 ознак

Що таке кармічні уроки: 5 ознак

Карма - страшне слово. Але якщо розібратися, карма - це урок, що тягнеться з минулого життя, який вам треба вивчити в нинішньому. Життя підносить можливість вирішити кармічний урок у вигляді життєвих ситуацій, а про те, чим же відрізняються ці «кармічні» ситуації, читайте в цьому матеріалі.

Ситуації повторюються

Якщо ви помічаєте, що на вашому шляху постійно виникає одна і та ж ситуація, задумайтеся. Швидше за все, ви і вирішуєте (або не вирішуєте) її одним і тим же способом, і кармічний урок залишається невивченим. Наприклад, ви регулярно конфліктуєте з людиною, кожного разу не бажаючи визнавати, що вона теж в чомусь має рацію. Ймовірно, ваш кармічний урок - зрозуміти, що існує не тільки ваша точка зору, і близькі люди мають власну, яку теж потрібно розглядати і приймати до уваги.

Ситуація зачіпає вас глибоко

Ситуації кармічного уроку провокують яскраві і часом дуже важкі емоції. Оскільки ми ніяк не можемо змінити свою поведінку і своє мислення в зв'язку з проблемною ситуацією, негатив накопичується, і те, що взагалі-то є просто кармічним уроком, завданням, яке треба виконати, стає справжнім покаранням! І з кожним разом ми реагуємо на нього все більш і більш гостро.

Вам зустрічаються схожі люди

Герої ваших ситуацій - або один і той же чоловік (батько, чоловік, дитина), або дуже схожі люди. Наприклад, ваш кармічний урок полягає в тому, щоб навчитися допомагати слабким, визнаючи цю слабкість в собі. А замість цього ви, скажімо, роздратовані на бабусь в магазині, які повільно вибирають картоплю і заважають вам швидше взяти те, що вам потрібно.

Щоразу ви відчуваєте опір

Опір, що виникає, якраз для того, щоб не пройти урок. Це наш розум намагається будь-що-будь залишитися в звичній схемі, відстояти свої переконання (нехай навіть і некорисні) і вийти з ситуації, не змінившись. Опір вимагає маси енергії, так що кармічні уроки стають ще важчими.

... і безсилля

Але це здається безсиллям - насправді все, що вам потрібно зробити, це прийняти ситуацію і почати поводитися кардинально протилежним чином. Поміняти внутрішні установки, прийняти нове рішення з приводу карми уроку, вивчити його нарешті!

І стати вільним. До наступного кармічного уроку!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, цікаво знати, поради астролога
В тему