Поради

Самі меркантильні люди за знаком Зодіаку

Самі меркантильні люди за знаком Зодіаку

Далеко не всі готові жити «і в багатстві, і в бідності», повідомляють астрологи.

Любов буває різною, і знайти її непросто. І далеко не всі чекають чистої любові - декому потрібен заможний партнер. Астрологи переконані, що деяким знакам Зодіаку більше властиво шукати спонсора, ніж коханого.

Скорпіон

Їх вважають пристрасними коханцями і моторошними власниками, але при цьому вони можуть бути дуже прагматичні. Їм потрібна перемога будь-якою ціною, і тому вони знаходяться в пошуку найбільш успішного кандидата на своє серце. Звичайно, вони можуть бути щасливі з милим і в шалаші, але якщо це бунгало на Мальдівах, то їх щастя буде ще повнішим.

Лев

Леви люблять увагу, тому можуть довго і прискіпливо вибирати собі коханих. Їм подобається саме почуття закоханості, а якщо воно супроводжується дорогими подарунками і вечерею в розкішному ресторані на очах у захопленої публіки, то це для них стає найкращим варіантом.

Стрілець

Стрільцям властивий інтерес до всього нового і незвичайного, тому обранець при грошах може забезпечити їм той рівень життя, який вони вважають належним. Закохатися в гаманець, а не в його володаря їх може змусити власне прагнення відкривати цей світ все більше і більше.

Козеріг

Прагматичні і практичні Козероги воліють мріям реальне життя. А там їм необхідна фінансова захищеність і впевненість у завтрашньому дні, так що вибір партнера без гроша за душею - це не про них.

Телець

Тельці жадають оточити себе розкішшю, жити в витонченому інтер'єрі, відвідувати тільки найкращі місця. У любові ж вони вибирають забезпечених партнерів, тому що люблять, щоб їх балували і оточували увагою. Вони немов притягають до себе удачу і гроші, так що сходяться з багатіями не тільки заради грошей, а й завдяки щасливому збігу обставин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, жінки, гроші, стосунки
В тему