Поради

Чому Водолії жахливі батьки: від чого страждають їхні діти

Чому Водолії жахливі батьки: від чого страждають їхні діти

Чому Водоліям варто повчитися передбачуваності, перш ніж заводити дитину?

Часто кажуть, що діти - заручники своїх батьків. У дитинстві ми отримуємо не тільки любов і турботу від наших батьків, але і психологічні травми, які в майбутньому впливають на наше життя.

Про те, які травми завдають дитині батьки-Водолії, читайте в цьому матеріалі.

Ігнорування почуттів

Водолії самі по собі – «прохолодні» товариші. В тому сенсі, що вони не фонтанують емоціями, а живуть більше в світі власної уяви, обмірковують ідеї і будують фантастичні (і не дуже) гіпотези. Діти ж мають потребу в тому, щоб батьки поділяли їхні емоції і відповідали їм - як розумієте, від батьків-Водоліїв вони цього не отримують і тому не мають можливості навчитися нормально проживати свої емоції.

Атмосфера хаосу

Друга травма - це постійне відчуття небезпеки, яке формується у дитини з поганим варіантом батьків-Водоліїв. Водолій непередбачуваний, він і сам щось не кориться режиму дня і життя, тому і дитині не створює ніякого розпорядку, чим підриває її відчуття безпеки і передбачуваності.

Заперечення матеріальних цінностей

Водолії - люди світу. Вони вільні і невибагливі, гроші для них - порожній звук, матеріальні цінності теж. Вони як би вище за все це. Таке нехтування до всього матеріального вони транслюють і дітям, які в майбутньому відчувають почуття сорому, пов'язане з бажанням мати щось, крім духовних та інтелектуальних цінностей.

Боязнь близьких стосунків

Водолії не хочуть нікому належати, і таке загострене почуття свободи нерідко призводить до самотності і страху близьких відносин. Які, звичайно, передаються і їх дітям, які зчитують таку поведінку як норму. Приплюсуємо до цього невміння виявляти і розпізнавати емоції - отримуємо сумне комбо.

Почуття покинутості

Часто Водолії настільки не переносять сімейних уз, що вони просто йдуть із сім'ї, просто залишаючи свою дитину. Тоді діти виростають з самою важкою травмою - відчуттям того, що вони не цінні, що їх не люблять і можуть кинути.

Звичайно, багато чого має зійтися, щоб батьки-Водолії були саме такими страшними і жахливими, а їх виховання настільки травмуючим. У будь-якому випадку, кожну травму можна і потрібно пропрацювати з психологом, так що не все втрачено!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: батьки, діти, поради астролога
В тему