Поради

Хто після смерті зустрічає душі на тому світі

Хто після смерті зустрічає душі на тому світі

Кожному з нас після смерті доведеться познайомитися з так званими провідниками.

Після смерті душа потрапляє в місце, де блукають померлі близькі, сяючі фігури невідомих істот, незнайомі душі інших людей. Принаймні про це розповідають люди, що пережили клінічну смерть або ті, хто пам'ятає свої минулі життя.

Одноразові душі

Так чому ж хтось зустрічає своїх батьків, а хтось бачить просто яскраве світло? Справа в тому, що нас оточують душі людей, які не змогли покинути цей світ - це ті, кого не відпустили близькі і ті, хто сам занадто сильно з ними пов'язаний, і навіть після смерті продовжує турбуватися, не вірить, що без нього обійдуться. Це можуть бути батьки і прабатьки, які хочуть допомогти своїм нащадкам, подружжя, кохані, друзі.

Саме вони і зустрічають померлого - можливо, для того щоб піти далі разом, прояснити якісь питання, сказати важливі слова. А, можливо, вони продовжують очікувати і просто вказують напрямок, куди йти далі - так відбувається, коли на землі залишаються ще люди, з якими ці душі пов'язані.

Сяючі фігури

З приводу сяючих фігур існує кілька думок. Це можуть бути вищі істоти, ангели-охоронці, які супроводжували душу протягом усього земного шляху, також так виглядає відображення Вищого Я - тим, чим була душа до того, як прийшла на землю. У будь-якій випадку вони направляють, показують дорогу, а поруч з ними настає спокій. Поруч з ними можна відчути впізнавання, картина всього прожитого життя починає сприйматися, як логічний і спланований сюжет, приходить розуміння того, чому сталися ті чи інші події, зустрічі, переживання.

А може бути і так, що душа не зустрічає нікого. Вона відразу бачить світло і прагне туди - це доля дуже сильних і розвинутих душ, вони добре знають шлях, який далі слід пройти, і обходяться без помічників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, містика, цікаво знати
В тему