Поради

Три знаки Зодіаку, для яких алкоголь – це зло

Три знаки Зодіаку, для яких алкоголь – це зло

Астрологи розповіли, яким знакам зодіаку небезпечно пити алкоголь.

Напевно, багато хто звертав увагу на такий феномен: хтось може роками пити алкоголь тільки у свята і його не тягне на застілля і посиденьки, а хтось після однієї пляшки пива з друзями стає залежним. Хтось п'яніє миттєво, впадає в буйство, неадекватний стан, а інший, навпаки, тримається гідно.

Спробуємо розібратися, як знак зодіаку може вплинути на здатність протистояти впливу спиртних напоїв і яким знакам потрібно бути особливо обережними в цьому питанні.

Телець

Тельці легко втрачають зв'язок з тверезістю, але їм так не здається, тому в стані алкогольного сп'яніння вони можуть зробити вчинки, про які їм буде потім дуже соромно згадувати. Розбиті склянки, перевернуті столи, відеозаписи, якими охоче діляться потім друзі - це все про Тельців. Можна ще і під гарячу тельцеву руку потрапити - тому краще від такої компанії під час застілля утриматися. І не варто вірити Тельцю, коли він говорить: «Я як скло, я контролюю ситуацію».

Водолій

Водолії легко впадають в залежність. Вони не відчувають, не розуміють, коли сп'яніли, зате швидко підсаджуються на голку веселих пригод, які супроводжують надмірне споживання алкоголю. В їх компанії треба бути готовим до будь-яких пригод або ж уміти втихомирити Водолія і не пустити його на чергові подвиги. П'яний Водолій - це особистість, яка не знайома його друзям і близьким, він не розуміє слів і умовлянь, а на ранок не пам'ятає нічого.

Риби

Риби надто емоційні, тому їх стан під час вживання спиртного буде легко змінюватися - від дружби назавжди до п'яних сліз і з'ясувань відносин. На ранок вони цілком можуть ні про що не пам'ятати і дізнатися про те, що відбувається від друзів. І їм буде соромно, а їх товаришам по чарці не особливо приємно - спільний вечір точно не буде приємним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: алкоголь, прогноз астрологів, поради астролога
В тему