Поради

Чоловіки з такими іменами завжди будуть бідні

Чоловіки з такими іменами завжди будуть бідні

Експерти вважають, що деякі імена відштовхують гроші від їх власників.

Ім'я певною мірою впливає на здатність людини притягувати до себе гроші. Володарям п'яти імен не судилося добре заробляти.

Степан

Прекрасний тесля, електрик, сантехнік, людина з «золотими руками». У його домі все працює, а що ламається, він моментально лагодить. Його стихія - фізична праця. Однак грошей це йому не принесе.

Костянтин

Власники цього імені мають творчу і мрійливу натуру, при цьому вони здатні якісно виконувати монотонну офісну роботу. Однак з грошима їхні шляхи не збігаються. Безініціативність і самопожертва ніколи не дозволять йому добре заробляти.

Гліб

Любитель розваг і випивки, він не знає в них міри, тому часом залишається зовсім на мілині. Такий сумнівний спосіб життя, ненадійність і посередність не дозволять йому зробити кар'єру і почати заробляти.

Арсеній

Гроші дістаються йому важкою працею, тому він звикає обмежувати себе і відмовляти собі у всьому. Через це його матеріальний стан не покращується.

Вадим

Чоловік з таким ім'ям найчастіше витрачає гроші нерозумно, часто залазить в борги і не хоче працювати на когось. Це не дозволяє йому матеріально зростати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, успіх, цікаво знати
В тему