Поради

Як створити карту бажань, щоб вони здійснилися

Як створити карту бажань, щоб вони здійснилися

Одним з найдієвіших методів здійснення власних задумів вважається створення карти бажань. Так як же її накреслити, щоб мрії здійснилися?

Про це йдеться у статті астрологині Маріанни Басс.

Карта бажань - це великий аркуш паперу або дошка, на яку ви наклеюєте картинки із зображенням того, що ви хочете. Те, що викликає у вас позитивні емоції, натхнення, має бути на карті - тоді це збудеться в реальному житті.

Існують особливі правила, за якими треба поміщати зображення на карту. По-перше, картинки повинні викликати у вас потужний емоційний відгук - тільки тоді вони будуть мати справжню силу. По-друге, клеїти (або малювати) їх потрібно, орієнтуючись за секторами - кожна картинка відповідає якійсь темі в життя.

Отже, існує дев'ять секторів. У центрі розташований сектор «Здоров'я», там ви розміщуєте свою фотографію, де ви повні сил. Прямо над сектором «Здоров'я» - сектор «Слави», там будуть зображення ваших бажаних перемог і досягнень. Під «Здоров'ям» - «Кар'єра»: тут розмістіть картинки, які розповідають про вашу роботу. Праворуч від «Здоров'я» - сектор «Творчості» і «Дітей». Зліва - сектор «Сім'ї». Там, де діти, клейте все, що пов'язано з вашими найсміливішими проектами, в тому числі і дітонародженням. Хочете дочку - наклейте зображення маленької дівчинки, хочете намалювати картину - помістіть зображення фарб, полотна і готового шедевра. У сектор сім'ї помістіть ті картинки сімейного життя, який ви її бачите для себе.

У верхньому правому куті розташована зона «Любові і Шлюбу». Тут буде картинка, що уособлює ваші очікування в сфері відносин. Верхній лівий кут присвячений «Багатству». Ваше оголошення тут - зображення того, що ви хотіли б придбати.

І нарешті, нижній правий кут карти - це ваші «Подорожі». Приклейте сюди фото країни, яку мрієте відвідати. У нижньому лівому кутку розташована зона ваших «Знань». Подумайте, чому б ви хотіли навчитися найбільше.

Основним принципом, за яким працює карта бажань, є принцип візуалізації. А для технік візуалізації підходять певні дні місячного місяця - в самому його початку. У липні для створення карти бажань ідеальний період з 13 по 18 липня. Саме в цей час наша свідомість буде максимально готова налаштовуватися на нові програми майбутнього - такого, яким ми його хочемо бачити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: цікаво знати, поради астролога, прогноз астрологів
В тему