Поради

Коли курортний роман може бути небезпечний

Коли курортний роман може бути небезпечний

Чудова погода, сонце, море, смачна їжа і напої можуть позбавити пильності на відпочинку. Як правило, в такій ситуації хочеться з кимось розділити приємний відпочинок, особливо якщо жінка відправляється в подорож одна.

Дуже часто на шляху трапляються симпатичні чоловіки, які були б не проти провести з вами час, але в чому ж небезпека такого короткострокового роману?

Заплатиш?

Багато чоловіків, особливо жителі жарких зарубіжних країн, вважають за краще заробляти не на роботі, а за допомогою волелюбних і довірливих туристок. З початком туристичного сезону ці чоловіки приводять себе в порядок і відправляються на пляжі, кафе та лобі готелів, щоб привернути увагу нудьгуючої туристки, у якої напевно водяться гроші. Як правило, альфонси неймовірно чарівні і виглядають настільки привабливо, що жінки кидаються у вир з головою.

Як же розпізнати мисливця за вашим відпускними станом? Все просто, вже через кілька годин приємної розмови ви дізнаєтеся, що чоловік відчуває матеріальні труднощі і буде всіма силами натякати, щоб ви йому допомогли. Бувають випадки, коли жінка виходить заміж за південного красеня, але і це не зупиняє чоловіка, який звик до легких грошей - він буде тягнути їх з жертви далі, поки фінансові труднощі не виникнуть вже у самої жінки. Будьте уважні навіть до самих милих чоловіків, які підсідають до вас за столик в прибережному кафе.

А ви одружені?

Природно, жоден чоловік, який планує ваше спокушання на пляжі, не зізнається, що у нього є як мінімум подруга. Може вийти так, що ваші стосунки будуть тривати і після вашого повернення додому. І тут може розкритися досить неприємний факт про вашого партнера - наприклад, він одружений. Такий стан справ може просто вибити з колії будь-яку жінку, особливо якщо ви встигли звикнути до чоловіка і вже будуєте з ним плани на майбутнє, при цьому він сам прекрасно розуміє, що цього не станеться.

Важливе правило - ніяких серйозних прихильностей на відпочинку, намагайтеся проживати життя тут і зараз, не плануючи з приємним молодим чоловіком нічого далі наступного дня. Так ви уникнете великого розчарування.

Ви не зможете відірватися

Трапляються і зворотні ситуації, коли ви розраховували на інтрижку і в принципі чоловік вам не цікавий для побудови відносин, при цьому він сам так не вважає і продовжує вас переслідувати вже після того, як ви повернулися додому і закрили для себе цю сторінку. Нав'язливий чоловік може виявитися проблемою, якщо почне постійно дзвонити, писати і шукати вас по всіх соцмережах, найбільше проблем можна отримати, якщо чоловік починає писати вашим друзям і знайомим в соцмережах. Позбутися від такої неприємної уваги дуже складно, тому завжди тверезо оцінюємо адекватність людини, з якою ви готові на більше, ніж перекинутися парою слів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: відпочинок, стосунки, жінки
В тему