Як зробити ваші страви кориснішими: прості поради дієтологів
Австралійська дієтологиня Хлої Маклід перелічила способи, що дозволяють зробити звичайні страви кориснішими.
Про це йдеться у статті видання Daily Mail.
За словами Маклід, при здоровому харчуванні слід з'їдати 30 порцій різної рослинної їжі в тиждень. Вона стверджує, що це не так важко, як може здатися, оскільки рослинна їжа дуже різноманітна, і її можна додавати в інші страви.
Дієтологиня вважає, що деякі рецепти варто розширити за рахунок помідорів або авокадо, в інших доречні кріп або петрушка. Кашу або пудинг можна посипати соняшниковим насінням - це, за її словами, теж рослинна їжа.
У м'ясних соусах або в каррі експертка рекомендує збільшити частку рослинних інгредієнтів.
Крім того, Маклід вважає, що варто урізноманітнити звичні гарніри. Наприклад, замість рису або гречки спробувати ячмінь і амарант - американську зернову культуру, яку вирощували ацтеки.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.