Поради

З якими людьми за знаком Зодіаку найважче будувати сім’ю

З якими людьми за знаком Зодіаку найважче будувати сім’ю

Астрологи вважають, що побудувати міцні стосунки можна з представником будь-якого знаку Зодіаку, однак серед них є такі, з ким зробити це не так і просто.

Переможець шоу «Битва екстрасенсів» Мехді Ебрагімі Вафа назвав п'ять знаків зодіаку, другим половинкам яких доведеться потрудитися, щоб зв'язати себе з ними на все життя.

  1. Стрілець

Щоб прив'язати до себе Стрільця, необхідна правильна тактика. Для нього важливі відданість, сталість і спокій. Відсутність однієї з цих якостей посіє в представнику цього знаку сумніви. Стрілець готовий розлучитися зі своєю свободою з доброї волі лише в обмін на гарантії, а ще у нього добре розвинена інтуїція, так що обман не пройде.

  1. Козеріг

Якщо Козерога не влаштовує партнер, він легко може з ним розлучитися - без скандалів і умовлянь і навіть без сумнівів. У нього немає потреби боротися за відносини до кінця там, де він не бачить в цьому сенсу. Щоб Козеріг переглянув свою позицію, потрібно докласти максимум зусиль.

  1. Скорпіон

Правдолюбивий Скорпіон вимогливий до себе та інших, особливо до близьких. З людиною, народженою під цим знаком, належить викладатися на 100%, а в результаті вона винагородить другу половину міцним союзом, про який її обранець точно не пошкодує.

  1. Овен

Представник цього знаку тяжіє до міцних відносин, але все псує його ревнивість. Якщо одного разу Овен вже обпікся, будувати з ним стосунки буде не просто. Доведеться стати акуратним у виборі друзів, знайомих і дозвілля, щоб не давати приводів і не викликати підозр у вразливих Овнів.

  1. Лев

«Аби з ким» - це точно не про Левів. Вони категоричні і вимогливі, не кидають слів на вітер, оцінюють кожен свій вчинок і відповідально підходять до вибору супутника. Узами шлюбу Лев зв'яже себе виключно з тим, хто доведе своє право бути з ним поруч в цьому статусі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шлюб, стосунки, кохання, поради астролога
В тему