Поради

Залізна людина: найстійкіші знаки Зодіаку, яких ніщо не зламає

Залізна людина: найстійкіші знаки Зодіаку, яких ніщо не зламає

У яких знаків Зодіаку можна повчитися стійкості?

У кожної людини в житті бувають важкі часи і кожен переживає їх по-різному: хтось стійко переносить навіть найстрашніші події, а хтось пасує перед звичайними неприємностями. Астрологи не сумніваються, що життєва стійкість і міцність характеру залежать від розташування зірок на небі в момент народження людини. Вони виділили три самі непохитні знаки зодіаку.

Козеріг

Представник стихії Землі має не тільки фізичну витривалість, але і силу духу. Цим знаком управляє Сатурн - планета, що відповідає за непохитну волю і цілеспрямованість. З раннього дитинства Козеріг невідомими шляхами навчається планувати і чітко дотримується наміченої мети. Його практично неможливо відвернути або змусити змінити курс: як би складно не було, Козеріг йде своїм шляхом і домагається багато чого протягом життя. Це дуже врівноважена і витривала людина, як у фізичному, так і в моральному плані. Рідкісний форс-мажор може вибити Козерога з сідла.

Телець

Також представник стихії Землі. Знак управляється Венерою, яка дає йому здатність пристосовуватися до будь-яких життєвих ситуацій і наділяє його волею, терпінням і міцним здоров'ям. Телець володіє завзятістю, що часом переходить в упертість, побороти яку практично неможливо. А оскільки він володіє величезною працездатністю, то рухається до своєї мети нехай повільно, але неухильно. Його складно вивести з себе, іноді здається, що його терпіння безмежне, а стійкість у життєвих перипетіях - залізна. У Тельця є секрет: на будь-яку ситуацію у нього завжди готовий план «Б».

Овен

Овен - представник стихії Вогню. Йому протегує Марс, що дає неймовірну витримку і величезну внутрішню силу. Чим би Овен не займався, він обов'язково доводить справу до кінця. Як би важко не було, він ніколи не здається, чого б йому це не коштувало. Періодично стійкість буває зайвою, переходячи в непоступливість. Але конфліктувати з Овном не має сенсу, тут він теж не поступиться. Але здебільшого, це цілком добродушний і активний знак, що володіє великою внутрішньою енергією і здатністю не тільки самому не здаватися, але і вселяти цю впевненість в оточуючих.

Якщо ви не потрапили в цей список, не турбуйтеся. Зате тепер ви знаєте, у кого зі свого оточення можна повчитися витримці і стійкості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, психологія, Люди
В тему