Поради

Хто зі знаків Зодіаку взагалі не вміє економити

Хто зі знаків Зодіаку взагалі не вміє економити

Сьогодні розповімо, які знаки Зодіаку самі економні, а які дуже марнотратно ставляться не тільки до грошей, а й до інших ресурсів: часу, сил, здоров'я, дружби.

  1. Раки

Раки економні у всьому. Вони ніколи не витрачають просто так ні гроші, ні сили, ні час, не викидають їжу, або спочатку купуючи рівно стільки, скільки потрібно (або трохи менше загального уявлення про необхідне), або пускаючи залишки в справу. Вони дуже трепетно ставляться до свого здоров'я і до дружби. І взагалі вони намагаються тільки примножувати все, що мають, - як матеріальне, так і нематеріальне. Причому вони саме економні, а не жадібні, і легко діляться з людьми, які їм чимось важливі, часом навіть з незнайомими, але представляють для них якийсь інтерес.

  1. Козероги

Друге почесне місце дістається Козерогам От уже хто дійсно скупий і економить на всьому, на чому можна. Козероги вкрай неохоче розстаються з грошима, і, якщо є спосіб заплатити по мінімуму або й зовсім не платити, вони ним обов'язково скористаються. Вони не звикли даремно витрачати час і завжди знаходять, чим корисним зайнятися. Їх здоров'я, як правило, досить довго не вимагає пильної уваги, але вони все одно намагаються не шкодити надто вже сильно своєму організму і відразу реагувати на симптоми (їх трудоголізм не беремо до уваги, це не лікується).

  1. Тельці

Тельці не стільки зовсім вже економні, скільки по-справжньому раціональні. Вони точно знають, коли потрібно проявити скупість, а коли економія недоречна і навіть шкідлива. Вони легко витрачаються на розвиток свого бізнесу, на досягнення фізичного комфорту, на відпочинок, на поліпшення самопочуття, бо знають, що все це дуже правильні інвестиції, що забезпечують зростання їх добробуту. Дорожать вони і людським ресурсом, особливо тими, які можуть бути їм чимось корисні.

  1. Діви

Діви ну дуже економні щодо тих нематеріальних ресурсів, які апріорі належать особисто їм (час, здоров'я, сили), до тих матеріальних, які вони здобули самі непосильною працею (гроші, майно), і до того, що вважають своїм по праву (юридичному чи народження і т. п.). Чужими ж ресурсами Діви НЕ дорожать - легко тринькають гроші шанувальників і рідні, спізнюються, змушуючи людей витрачати на очікування час і нерви, використовують в своїх цілях те, що було дано їм для виконання посадових обов'язків.

  1. Риби

Деякі Риби цілком могли б опинитися на першому рядку, розділивши його з Раками, але оскільки представники цього знаку традиційно діляться на два табори, їм дістається серединка рейтингу. Отже, частина їх рахує кожну копійку; відмовляє собі в будь-який малості, як ніби за щось себе караючи; по багато років носить один і той же одяг; не розкидається такими ресурсами, як час і дружба. Інші ж Риби дуже марнотратні, не вміють економити і заощаджувати, легко спускають зарплату на розваги, наряди, аксесуари, задоволення, поїздки, дивні примхи; людьми вони теж не дорожать.

  1. Леви

І знову із застереженням. Леви легко тринькають гроші і час, але вкрай трепетно і економно ставляться до всіх тих речей, які їм по-справжньому важливі, - наприклад, до інструментарію, пов'язаних з їх творчістю. До того ж, якщо у них якось не дуже з фінансами, вони тимчасово перестають бути щедрими, вельми важко розлучаються з наявною готівкою і вже точно ніколи не куплять на останні гроші подарунок кому б то не було, не віддадуть те, що стане в нагоді їм самим; нужда змушує їх бути скупими і відмовляти іншим заради себе коханих.

  1. Терези

Звичайно, вони не дуже раціонально ставляться до грошей, проте в усьому іншому досить економні. Передусім Терези вкрай дорожать людським ресурсом і, як правило, зі своєї вини не втрачають жодної персони зі свого оточення. Плюс ощадливі вони з усім тим, що прикрашає їхнє життя, робить його більш комфортним. Дбають вони і про своє здоров'я, вважаючи за краще перестрахуватися і заздалегідь провести профілактику, поберегти себе, утриматися від чогось шкідливого, ніж потім зіткнутися з наслідками безтурботності.

  1. Скорпіони

За великим рахунком, Скорпіони можуть бути вельми скупими з тими, хто їм чомусь не подобається, і по-справжньому дорожити тими ресурсами, які вважають непоправними (час і дружба, цим самим часом перевірена), та й з близькими не щедрі до тих пір , поки не забезпечать себе фінансовою «подушкою безпеки». Але в іншому вони надзвичайно марнотратні: роблять собі і іншим дорогі подарунки, витрачаються на престиж і задоволення честолюбних амбіцій, часом навмисно ризикують здоров'ям.

  1. Водолії

Представники цього знаку часто живуть одним днем, з насолодою купують щедрі подарунки друзям, коханим і родичам, легко витрачаються на якісь часом досить дивні свої «хочу», на поїздки та на те, що робить їх життя дивовижним. Вони з цікавістю пробують нове, витрачаючи на це іноді не тільки фінансові кошти, але і час, і здоров'я. Але! Вони дуже бережливо ставляться до такого ресурсу, як дружба, і вміють відмовляти собі в будь-яких звичних задоволеннях, якщо ставлять перед собою якусь глобальну, масштабну мету.

  1. Овни

Які жодного разу не економні. Вони надзвичайно легко розлучаються з грошима, можуть влізти в кредит, навіть якщо їм просто раптом закортіло погуляти, принести задоволення собі або комусь їм дорогому. Вони не сильно замислюються про здоров'я (якщо тільки не працюють в медицині і не є дитиною лікаря). Запросто витрачають час і зусилля на те, що, в принципі, для них зовсім неважливо. І тільки одним вони часом дуже дорожать - комфортом і спокоєм близьких, а тому зазвичай даремно не нервують їх, намагаються відразу вирішувати їх проблеми, прагнуть допомогти в міру своїх сил і можливостей, яких у них, як правило, чимало.

  1. Стрільці

Вони орієнтовані на свої цілі і задоволення, а тому для досягнення першого і отримання другого готові віддати все, що у них є. До того ж, Стрільці в принципі не зациклені на матеріальних цінностях, не сильно дорожать фізичним комфортом і престижем свого житла, у них просто немає потреби економити, збирати, на щось відкладати. Замислюватися про старість вони, як правило, починають тоді, коли вона настає, ось тоді і беруться вирішувати фінансові та інші речові проблеми. Зі здоров'ям, до речі, все те ж саме. І тільки друзів вони, мабуть, цінують по-справжньому, намагаючись ними не розкидатися.

  1. Близнюки

Замикають наш рейтинг Близнюки, які живуть, захлинаючись, і не звикли економити будь-які ресурси. Вони витрачають гроші на всілякі дурниці і не замислюються про завтрашній день, найчастіше у них немає фінансової «подушки безпеки», вони регулярно влізають в борги і кредити. Це ж стосується і здоров'я - вони вдаються до крайніх заходів, ігнорують тривожні дзвіночки організму, лікарів відвідують раз в сто п'ятдесят років, ну або тоді, коли дуже хочеться повідлинювати від роботи. Час не цінують, дружбою розкидаються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гроші
В тему

Останні матеріали