Поради

Чоловік наполягає на сексі: що робити

Чоловік наполягає на сексі: що робити

Звичайно, без інтимного життя неможливо уявити гармонійні відносини, проте в деяких парах секс стає причиною образ і маніпуляцій. Найчастіше жінка йде на поводу у чоловіка, під тиском погоджуючись на близькість, якої вона в той момент не бажає.

Тож як відстояти свої кордони і не відчувати почуття сорому? В цьому ми і постаралися розібратися.

Не будьте категоричні

Чоловік дуже болісно сприймає відмову в інтимній сфері, тому не варто говорити, що ви в принципі не хочете сексу ... просто перенесіть цей «захід», наприклад, на завтра або будь-який інший день. Чоловікові простіше прийняти той факт, що сексу не буде лише якийсь час, а не назавжди. Тут найголовніше з боку жінки - дотриматися обіцянки.

Не маніпулюйте

Покарання у вигляді відсутності сексу - найстрашніше для чоловіка, багато жінок цим користуються, не розуміючи, якої шкоди відносинам наносять таким чином. Згодом чоловікові просто набридне така емоційна карусель і він просто піде. У той момент, коли ви по-справжньому будете не готові до близькості, чоловік розцінить вашу відмову як ще один спосіб маніпуляції, після чого може послідувати скандал. Але ж вам це не потрібно?

Відмовляєтеся? Пропонуйте!

Навіть самого наполегливого чоловіка можна заспокоїти, запропонувавши заміну класичного сексу. Наприклад, можна перейти до легкого петтингу, без проникнення, якщо ви з якихось причин зараз не готові до такої близькості. Чоловік таким чином буде розуміти, що ви його не ігноруєте, але при цьому і ви домоглися свого - як такого сексу немає і чоловік задоволений.

Спробуйте поговорити

Якщо ви відмовляєтеся від близькості, що не коментуючи свою відмову, чоловік може подумати, що ви просто його не хочете. Для нього секс грає набагато більшу роль і є визначальним моментом у відносинах, так що будь-якій жінці варто бути акуратнішою, вибираючи привід для прямого відмови. Як відомо, чоловік асоціює себе зі своїм членом, він не бачить різниці - відмовляєтесь ви від сексу або від нього. Завжди робіть акцент на тому, що в цей момент ви не готові саме до близькості, при цьому ніяк не зачіпаючи самого чоловіка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, чоловіки, жінки, стосунки, Поради
В тему