Відома дієтологиня Антоніна Стародубова пояснила, в чому небезпека вживання зеленої частини дині і кавуна.
Як стверджує фахівчиня, якщо в плодах є шкідливі речовини, то всі вони знаходяться близько кірки. За словами лікарки, в зеленій частині можуть накопичуватися нітрати, тому варто їсти плоди тільки до неї.
Також дієтологиня радить віддавати перевагу кавунам і диням, розмір яких дозволяє з'їсти їх за один день.
![](https://t1.ua/prm_mat/kazanova.jpg)
![](https://t1.ua/prm_mat/kazanova_mob.jpg)
Якщо ж все-таки плід дуже великий, то відрізані шматки треба зберігати в холодильнику, накривши харчовою плівкою, зазначає експертка.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Юрій Легкодух: вітання до Дня медика України
26 Липня 2024
Володимир Недільський: вітання з Днем медика України
26 Липня 2024
Ігор Видиборець: вітання з Днем медика України
26 Липня 2024
В Україні - аномальна спека: поради
20 Липня 2024
Розплата за покинутого сина
16 Липня 2024
Які небезпеки приховує літнє купання?
8 Липня 2024