Відома дієтологиня Антоніна Стародубова пояснила, в чому небезпека вживання зеленої частини дині і кавуна.
Як стверджує фахівчиня, якщо в плодах є шкідливі речовини, то всі вони знаходяться близько кірки. За словами лікарки, в зеленій частині можуть накопичуватися нітрати, тому варто їсти плоди тільки до неї.
Також дієтологиня радить віддавати перевагу кавунам і диням, розмір яких дозволяє з'їсти їх за один день.
Якщо ж все-таки плід дуже великий, то відрізані шматки треба зберігати в холодильнику, накривши харчовою плівкою, зазначає експертка.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
На Волині лікарі видалили понад 30 доброякісних пухлин пацієнту
Сьогодні, 13:56
На Волині помер знаний лікар-ендоскопіст
17 Грудня 2025
У Луцьку зі шлунка дитини витягли 700 грамів волосся
15 Грудня 2025
Волинянці медики видалили пухлину серця роботом
11 Грудня 2025
Вимагав гроші за оформлення групи інвалідності: у Луцьку лікаря підозрюють у вимаганні тисяч доларів
9 Грудня 2025
Степану Гізі ампутували ногу
8 Грудня 2025
У Львові волинянину провели надскладну операцію на серці
5 Грудня 2025
На Волині 25 людей отруїлися чадним газом
1 Грудня 2025
Реклама







