Поради

Як правильно їсти кавун і диню: пояснення дієтологів

Як правильно їсти кавун і диню: пояснення дієтологів

Відома дієтологиня Антоніна Стародубова пояснила, в чому небезпека вживання зеленої частини дині і кавуна.

Як стверджує фахівчиня, якщо в плодах є шкідливі речовини, то всі вони знаходяться близько кірки. За словами лікарки, в зеленій частині можуть накопичуватися нітрати, тому варто їсти плоди тільки до неї.

Також дієтологиня радить віддавати перевагу кавунам і диням, розмір яких дозволяє з'їсти їх за один день.

Якщо ж все-таки плід дуже великий, то відрізані шматки треба зберігати в холодильнику, накривши харчовою плівкою, зазначає експертка.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кавун, харчування, дієти, Лікарі, Поради, Здоров'я
В тему