Відома дієтологиня Антоніна Стародубова пояснила, в чому небезпека вживання зеленої частини дині і кавуна.
Як стверджує фахівчиня, якщо в плодах є шкідливі речовини, то всі вони знаходяться близько кірки. За словами лікарки, в зеленій частині можуть накопичуватися нітрати, тому варто їсти плоди тільки до неї.
Також дієтологиня радить віддавати перевагу кавунам і диням, розмір яких дозволяє з'їсти їх за один день.
Якщо ж все-таки плід дуже великий, то відрізані шматки треба зберігати в холодильнику, накривши харчовою плівкою, зазначає експертка.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Помер відомий лікар Волинської обласної лікарні
14 Листопада 2025
4 хвилини не билося серце: на Волині медики врятували жінку
13 Листопада 2025
У лікарні від сказу померла волинянка
10 Листопада 2025
Чи безпечні домашні пологи з доулою?
7 Листопада 2025
На Волині школяр напився під час повітряної тривоги
7 Листопада 2025
Знайдений труп у Луцьку: відомі деталі
7 Листопада 2025
Померла лікар-лаборант колківської лікарні лікарні
30 Жовтня 2025
Помер директор лікарні на Волині
30 Жовтня 2025
Реклама







