Поради

Ці жінки найшвидше вийдуть заміж: пояснення астрологів

Ці жінки найшвидше вийдуть заміж: пояснення астрологів

Астрологи склали рейтинг з п'яти знаків зодіаку, представниць яких чоловіки найчастіше вибирають в якості супутниць життя.

Секрет успіху у кожного з цих знаків, як стверджується, свій, але в кожному з цих випадків чоловіка вдається зачарувати.

Телець

Найуспішніше «притягують» чоловіків жінки-Тельці. Їм це вдається за допомогою впевненості в собі або, у всякому разі, здатності цю впевненість зобразити, а також потужної енергетики.

Рак

Жінки-Раки відрізняються ніжністю, теплотою і добротою, що дозволяє їм створити комфорт і затишок в домі. Прагнення залишатися в оточенні такої турботи підштовхує чоловіків робити цим жінкам пропозицію.

Діва

Дівам знайти супутника допомагає готовність брати цю задачу в власні руки. Вони можуть зробити пропозицію самі, а також взяти на себе організацію весілля, а їх партнеру залишається тільки погодитися.

Терези

Чоловікам, які шукають в жінках оригінальність і кокетство, подобаються жінки-Терези. Як стверджується, одружуються на них швидше за все.

Риби

Також до рейтингу потрапили Риби, поруч з якими партнерам вдається відчути себе справжніми чоловіками. Такі жінки здатні дарувати найкращі емоції і почуття.

З точки зору науки, далекі зірки не впливають на характер людей, а місяць народження може вплинути на долю хіба що з точки зору різної доступності тих чи інших вітамінів в різні сезони. Чималу роль в тому, що розподіл на знаки зодіаку залишається популярним, грає феномен під назвою «упередженість підтвердження». В цьому випадку він дозволяє при бажанні в описі «типового» представника знака зодіаку дізнатися себе або кого-небудь із навколишніх, звертаючи увагу на риси подібності та ігноруючи відмінності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, шлюб, Весілля, жінки, гороскоп
В тему