Поради

Як правильно вибрати талісман

Як правильно вибрати талісман

Талісман, або амулет, - це маленький кулончик з будь-якого матеріалу, який оберігає нас від неприємностей і бід.

Крихітна фігурка або просто шматочок дерева врятують від порчі і недобрих поглядів. Про те, як знайти свій талісман, читайте в цій статті.

З чого

Найкраще працюють амулети з металу і природних матеріалів: срібло, золото, дерево і глина - ось топ най-най. Це сильно полегшує завдання при виборі амулета: часто те, що нам подобається, якраз зроблено з благородного металу. Маленький золотий дельфін, якого ви носите на шиї або срібна фігурка слона у вашій сумочці - приклади талісманів, які приходять до нас самі, просто тому, що сподобалися. До речі, це саме «просто сподобався» - найвірніша ознака того, що це те, що треба. Але про це трохи пізніше.

Менш популярні матеріали - пластик, тканина, шкіра або камінь. Вони здатні гірше проводити енергію, тому мають значно менші захисні властивості. З іншого боку, якщо вам дуже вже сподобалася звичайна на перший погляд пластмасова фігурка, цілком можливо, що саме у вашому випадку вона спрацює як сильний талісман, так що абсолютно чітких правил тут, звичайно, бути не може.

Від кого

Як ми вже сказали, ваш талісман зазвичай відразу дуже подобається, він ніби сам вибирає вас. Знайти такий талісман виходить випадково, тобто він сам вас знаходить: на ринку або в гостях, на роботі або коли ви раптом вирішили піти іншим шляхом до магазину. Це завжди дивовижна зустріч, яка маскується під щось звичайне і буденне. Таким чином, талісман як би «ховається» від чужих очей і думок, щоб навіть ви самі не розбовтали нікому, яку дивовижну річ знайшли.

Якщо ж ви самі вирішили вибрати талісман, то можна попросити когось знає підібрати вам потрібний: це може бути астролог або шаман, а може і просто та людина, якій ви довіряєте. Талісман з рук того, хто любить вас і бажає вам добра - це по-справжньому потужний захист.

Нехай ваші талісмани завжди захищають вас!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, поради астролога, цікаво знати
В тему