Поради

Про яку небезпеку попереджають зірки, якщо сниться яма

Про яку небезпеку попереджають зірки, якщо сниться яма

Якщо ви уві сні побачили яму – не кваптеся тлумачити, цей сон може мати різні значення, залежно від обставин.

До чого сниться яма

  • За сонником Цвєткова, яма часто означає небезпеку
  • бачити, як хтось викопав - охолодження почуттів (якщо знайомий), неприємність, матеріальна або особиста
  • залізти в яму – випробовувати відносини

Значення сну про яму

Згідно із сонником Фрейда, бачити уві сні яму - не дивлячись на всі ваші старання, таємне незабаром стане явним, а ви постраждаєте за те, що так довго приховували правду. Звичайно ж, перше, що прийде в голову при подібному поясненні, - зрада, невірність по відношенню до партнера по шлюбу. Однак це не обов'язково. Цілком може бути, що колись давно ви мали досвід одностатевого кохання, але потім соромно було, що сталося, і нікому не стали про це розповідати.

Так ось - побачена вами уві сні яма символізує те, що все «вилізе» назовні.

Якщо уві сні ви падаєте в яму, значить, ви стоїте на порозі якогось не зовсім хорошого з точки зору загальноприйнятої моралі вчинку. Може бути, ви познайомилися з людиною, яка вам дуже сподобалася, і вам би хотілося перейти до більш неформальних форм спілкування? Вас зупиняє лише одне велике «але» - ваші обов'язки перед чоловіком (або дружиною).

Перестрибувати через яму - в інтимному житті у вас і вашого партнера є якась проблема, однак вам здається складним обговорювати її. Таким чином, кожен раз, як ви доходите до «важкого місця», намагаєтеся зробити вигляд, що нічого «такого» не відбувається, що все начебто в порядку. Ви перестрибуєте через проблему, немов через яму у сні.

Якщо вам сниться, що хтось сидить в ямі, значить, в вас є якась садистська замашка, вам хочеться панувати в ліжку. Ну що ж - це прекрасно, якщо вашому партнерові подобається підкорятися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, прогноз астрологів, поради астролога
В тему