Поради

Як жінки виглядають до, під час і після оргазму: експеримент

Як жінки виглядають до, під час і після оргазму: експеримент

Бразильський фотограф Маркос Альберті, відомий по торішньому проекту «Три келихи» про вплив алкоголю на людину і її вираз обличчя, торкнувся іншої, більш глибокої і делікатної теми. Альберті вирішив зламати всі бар'єри і розповісти про жіночу природу сексуальності.

Для проекту «O Project» фотограф зняв понад двадцять жінок до, під час і після сексуальної «подорожі», в яку вони відправлялися за допомогою вібраторів. Чотири кадри показують повільний або, навпаки, швидкий прогрес і зміну виразу обличчя кожної героїні.

Жінки, які взяли участь у фотопроекті, мають різне походження і національність, охоплюючи як більш сексуально розкуті країни, як США і Франція, так і більш консервативні в цьому питанні - Китай і Сінгапур.

Головний посил - всі жінки мають право управляти своїм тілом і сексуальністю незалежно від освіти, походження, місця проживання.

Сексуальні права жінок останнім часом викликають безліч гарячих суперечок. Організатори проекту сподіваються, що ці фотографії додадуть цього питання нового відтінку, більш легкого і веселого.

«Всім учасницям шалено сподобалися фотографії, особливо останні, де вони буквально сяють. Ми хотіли б, щоб всі бачили саме останній кадр з неймовірними посмішками. Сподіваємося, що всі, хто побачить наш проект, відчують більшу впевненість в собі, своєму тілі і сексуальності».

Маркос Альберті додав: «Мені подобається, що ми змогли відверто говорити з цими жінками про секс і задоволення. Коли ви піднімаєте заборонену тему, але говорите про це з гумором, люди розкриваються і діляться думкою більш відкрито».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, жінки, фотосесія, Фото
В тему