Поради

Про що вам розкаже форма пальців

Про що вам розкаже форма пальців

Хіромантія тісно пов'язана з астрологією, адже наша долоню є тією ж картою зоряного неба, по якій можна дізнатися долю і прочитати минуле людини.

Насправді, хіроманти не обмежуються тільки лініями на руці, вони можуть зчитувати інформацію про людину навіть за формою її пальців. Це може розповісти про неї, про її минуле і характер.

Фахівці виділяють три основні типи пальців, але у деяких людей можуть спостерігатися і ті, і інші форми. Тоді руку варто «читати» по всіх параметрах. Крім того, однією формою не обійтися, іноді потрібно дивитися на довжину, товщину і інші тонкощі. З цим можуть впоратися тільки фахівці, але основні речі можна дізнатися тільки по одній формі.

Овальні пальці

Цю форму ще називають «конічною». Такі пальці, як правило, рівні й закруглені до кінця. У них повинна бути ідеальна форма овалу. Володарі овальних пальців - мислячі люди з розвиненою інтуїцією. Вони - мрійники, але до навколишнього світу відносяться практично і дивляться на все адекватно. Такі люди дуже товариські і швидко знаходять собі друзів. Завдяки своїй інтуїції і інтелекту вони здатні знайти підхід до кожного і завоювати довіру.

Квадратні пальці

Якщо у вас рівні пальці, а природна форма нігтя прагне до квадрату, то ви - консерватор майже у всіх сферах життя. Власники цього типу не люблять зміни від слова зовсім, і до останнього будуть їм опиратися. Нове і незвичне здається для них чужим, а щоб прийняти щось нове, їм потрібно досить багато часу. Вони завжди дотримуються своїх старих звичок, саме тому їм важко вибудовувати контакт з новими людьми. Володарі квадратної форми пальців не люблять, коли хтось вторгається в їх ідеальний звичний світ.

Лопатоподібні пальці

Для цього типу характерні плоскі нігті, які розширюються до кінця пальця. Володарі цієї форми - активні і динамічні люди, які завжди прагнуть до вивчення чогось нового. Такі люди намагаються проявити себе у всіх сферах життя. Вони буквально не можуть сидіти без діла - їхнє життя постійно повинне бути в русі. У таких людей дуже багато знайомих, яких вони вважають друзями. Іноді таким людям варто зупинитися, перепочити і зрозуміти, чого вони дійсно хочуть.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, містика, поради астролога, прогноз астрологів
В тему