Поради

Ваші найбільші страхи за знаком Зодіаку

Ваші найбільші страхи за знаком Зодіаку

Астрологиня Анна Зоріна розповіла про головні страхи представників всіх знаків Зодіаку.

Овен

Найсильніший страх Овна полягає в боязні не досягти поставленої мети. Представники цього знаку зодіаку не готові до того, що їхні плани можуть зруйнуватися. А ще їм страшно перебувати в бездіяльності.

Телець

Страшний сон для Тельців – втрата стабільності. І хоча представники цього знаку Зодіаку витрачають всі сили на створення «подушки безпеки» - спокій їм тільки сниться. Можлива втрата стійкого положення настільки лякає Тельців, що вони власними руками розвивають в собі ще цілий ряд комплексів.

Близнюки

Близнюки не наділені горою комплексів, а ось страхи у них є. Найголовніший з них - залишитися на самоті без підтримки близьких. Саме тому представники цього знаку зодіаку усіма силами тримаються за людей зі свого оточення.

Рак

Раки страждають від цілого вагону комплексів. Одні з них можуть стосуватися зовнішності, навіть якщо не мають нічого спільного з реальністю, а інші - посади, хоч вона дуже навіть пристойна. А ще страх викликає критика з боку оточуючих. Простіше кажучи – Раки здатні самі вигадувати собі проблеми.

Лев

І хоч Леви зовні виглядають незворушними – всередині вони шукають у себе недоліки і страждають від них. Найголовніший страх представників цього знаку зодіаку - не добитися загального визнання.

Діва

Діви відрізняються практичністю і раціональністю, тому їх головний страх - зміни. З їх приходом представникам цього знаку зодіаку доведеться заново вибудовувати своє життя. А ще Діви страждають від комплексів - найчастіше вони стосуються зовнішності і особливостей поведінки.

Терези

Терези більше всього на світі бояться показати оточуючим, що вони неспроможні. Ця думка не дає спокійно спати представникам цього знаку зодіаку.

Скорпіон

Скорпіони рідко страждають від комплексів, а ось страхів у них – цілий набір. Представники цього знаку зодіаку бояться втратити роботу, залишитися без грошей, зазнати невдачі в якій-небудь справі. А ще Скорпіони бояться втратити смак життя і загрузнути в рутині повсякденності.

Стрілець

Стрільці найбільше бояться поразок. Для них дуже важливо займане в суспільстві становище.

Козеріг

Головний страх Козерогів – втрата заощаджень і місця роботи, оскільки для представників цього знаку зодіаку головне – комфорт і стабільність. Нерідко представники цього знаку зодіаку страждають від комплексів, пов'язаних із зовнішністю.

Водолій

Водолії бояться не впоратися, коли беруть на себе відповідальність. Крім того, представники цього знаку зодіаку комплексують, коли виступають на публіці.

Риби

Риби – самий незрозумілий знак з точки зору страхів і комплексів. Одні - емоційно вразливі, інші - страждають від цілого багажу страхів. Причому діапазон страхів великий - від самотності до втрати стабільності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, прогноз астрологів, поради астролога, психологія, Люди
В тему