Поради

Найгірші господині у гороскопі

Найгірші господині у гороскопі

Вихідні – саме час взяти в руки мітлу, пилосос, ганчірку і йти наводити чистоту в своєму теплому гніздечку. Навіть якщо ви не хочете, навіть якщо ви не вмієте.

Стрілець

Стрілець обожнює готувати, мити підлогу, прибирати по дому, але після її прибирання, чомусь, квартира виглядає куди гірше, ніж до. Навіть якщо вона готує борщ з усією душею, від нього отруяться навіть ті, хто просто поруч стояв. Навіть якщо вона пере ваші сорочки з любов'ю - на них з'явиться ще більше плям. У неї просто лапки - з цим потрібно змиритися.

Овен

Овен знає як видалити пляму від кави тридцятьма трьома способами, вміє варити п'янкі борщі і навіть може втерти носа Містеру Пропперу - блиск її підлог засліплює назавжди. І ми б не включили її в наш список жахливих господинь, якби не всепоглинаюча лінь. Щоб ви розуміли, вона навіть в дуже жаркий день не встане з дивана за морозивом, тому що холодильник знаходиться на кухні.

Водолій

Водолій, начебто, вміє і готувати, і мити, і прати, але не особливо хоче витрачати на це свій дорогоцінний час. Тому вона всіма силами відхрещується від побутових клопотів і пересувається від кухні до дивана по коробках з-під піци. Тому не дивуйтеся, якщо в гостях у неї познайомитеся з щуром Лорою і загоном рідних і близьких тарганів.

Близнюки

Близнюки і чистота - речі абсолютно несумісні. Красуні просто не вміють жити в порядку - це ж зовсім нецікаво. А ось хаос як у вітальні, так і на плиті - їх тема. Тому у Близнюків найчастіше десь пахвою знаходиться раб, який захоплено і з радістю прибирає наслідки її очманілого розуму і пустотливих ручок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дім, квартира, кухня, жінки, прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему