Поради

Сексологи назвали головне, про що треба спитати партнера заради ідеального сексу

Сексологи назвали головне, про що треба спитати партнера заради ідеального сексу

Сексологи з'ясували ключове питання, яке треба поставити партнеру, щоб зробити ніч кохання ідеальною. Виявляється, запитати треба всього лишень: «Тобі це подобається?»

І якщо партнер відповість відверто - це дозволить зрозуміти настрій і бажання обранця або обраниці. Однак саме це питання найчастіше і бояться задати. Багато в чому тому, що не готові до чесної відповіді.

Визнання, що ласки можуть бути неприємними для партнера - може стати великим ударом по самолюбству. До того ж деякі люди думають, що кохана людина інтуїтивно знає їхні сексуальні бажання, проте це рідко можливо.

Якщо ж ступінь довіри в парі високий, то, швидше за все, на це питання буде чесна відповідь, якої не варто боятися, а тільки зробити висновки - це призведе до більш глибокого зв'язку і кращого спілкування в інших сферах життя.

Найчастіше, на думку експертів, задавати такі питання соромляться або бояться пари, які не так давно в стосунках і всіма силами намагаються зробити один на одного краще враження. Але це веде до провалу в майбутньому. Згодом буде все складніше зізнатися, що якісь із ласк не підходять. А, значить, будуть збиратися образа і нерозуміння, що не кращим чином позначається на сексуальній сфері.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, сексолог, Поради, стосунки, психологія
В тему