Поради

Чекайте на романтичні пригоди, якщо сняться танці

Чекайте на романтичні пригоди, якщо сняться танці

Згідно із сонником Фрейда, якщо уві сні ви з задоволенням танцювали, то такий сон має хороше значення. Всі ваші проблеми, які обтяжували вас останнім часом, пройдуть, ви відчуєте себе значно краще в спілкуванні з протилежною статтю. Але не дуже старайтеся, інакше у вас почнуться проблеми вже іншого роду.

Значення сну: танцювати

Якщо уві сні ви дуже сильно хотіли танцювати, але з тих чи інших причин не робили цього, то ваш сон показує, що у вас великий, і навіть занадто великий, сексуальний потенціал, але чомусь ви його не продаєте. Мабуть, ви впевнені в тому, що це не головне в житті. Насправді, ті неприємності, які іноді у вас трапляються, є наслідком саме цього вашого «нерозтраченого» потенціалу.

Уві сні ви з задоволенням спостерігали, як хтось добре танцював, і отримували від цього видовища велике задоволення - в реальному житті ви мрієте спробувати щось таке, що суспільною мораллю вважається забороненим. Це може бути одностатева любов, яку ви знаходите дуже сексуальною. Здійсніть своє бажання в життя, і тоді незадоволеність зникне сама собою.

До чого сниться танцювати

  • За сонником Цвєткова, цей сон віщує хворобу
  • танцюєш на самоті - успіх і гроші
  • легко і спритно - протекція і клопотання
  • зі знайомою (зі знайомим) - любовний зв'язок
  • запрошення на танець (для жінки) - до заміжжя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, цікаво знати, секс, прогноз астрологів
В тему