Поради

8 компліментів, які треба говорити дівчатам

8 компліментів, які треба говорити дівчатам

Дами такі тонкі натури, що навіть компліменти їм потрібно говорити правильно, інакше є ризик зачепити їх ніжні почуття. Щоб дівчина не подумала, що зовнішність – для вас головне, і що ви постійно її оцінюєте, використовуйте поради, які ми наводимо в цій статті.

З їх допомогою ви легко зможете підкреслити красу коханої, нічим при цьому її не образивши.

«У тебе дуже ніжна шкіра»

Більшість дівчат приділяють велику увагу догляду за собою, в тому числі зволоженню шкіри. Якщо ви скажете коханій, що у неї неймовірно ніжні руки, вона напевно це оцінить.

«Цей колір підходить до твоїх очах»

Якщо вам дуже сподобався колір сукні дівчата і ви хочете це відзначити, не потрібно просто говорити, як хороший цей відтінок. Замість цього скажіть, що наряд прекрасно підходить до її очей. Таким чином, ви підкреслите природну красу своєї супутниці.

«Ти чудово виглядаєш»

Цей комплімент є універсальним, тому не лінуйтеся вимовляти його як можна частіше! І коли дівчина у вечірній сукні з розкішним макіяжем, і коли просто вискочила до вас на зустріч в треніках і футболці.

«Ти дуже сексуальна»

Немає нічого поганого в тому, щоб сказати дівчині, як сильно вона вас заводить. Але не потрібно при цьому вдаватися в подробиці, розповідаючи, як вам подобаються її груди, попа або що ви хотіли б зробити з нею сьогодні ввечері.

«Тобі дуже личить ця стрижка»

Іноді ми можемо зовсім не помітити, як хтось із близьких оновив стрижку. Хоча друзям, а дівчині вже тим більше, було б дуже приємно почути комплімент з цього приводу. Але намагайтеся не вимовляти слова на кшталт «Мені подобається», так створюється враження, нібито все це зроблено тільки заради вас.

Фраза «Тобі дуже добре з цією стрижкою» в цій ситуації підійде ідеально.

«У тебе чарівна усмішка»

Яке щастя бачити свою другу половинку з усмішкою на обличчі. І якщо ви хочете, щоб вона з'являлася як можна частіше, не соромтеся підкреслювати її красу.

«У тебе чудовий смак»

Як правило, перед побаченням дівчата годинами крутяться перед дзеркалом, підбираючи найбільш підходящий наряд. Відзначте її старання, похваливши чудовий смак. І не забудьте сказати, що «цей колір прекрасно підходить до її очей».

«Я дуже ціную тебе»

Цей комплімент стосується, швидше, не зовнішності, а в принципі вашого ставлення до другої половинки. Якщо ви дійсно любите і цінуєте дівчину, не бійтеся розповісти їй про це. Впевнені, що від таких слів вона буде просто щаслива.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, стосунки, Поради, психологія, кохання
В тему

Останні матеріали