Поради

Які кольори принесуть вам удачу

Які кольори принесуть вам удачу

У кожного знаку зодіаку існують свої кольори, які можуть принести їм щастя і удачу.

Астрологи розповіли, які кольори краще підходять для кожного з них.

Овен

Яскравий червоний колір - це колір Овнів. Він ідеально підійде для них, асоціюючись із силою і сміливістю. Це варто враховувати при складанні дизайн-проекту будинку або квартири і виборі гардеробу.

Телець

Кращий варіант для Тельців - спокійний синій колір. Підійде і рожевий. Астрологи радять змішати зелений з жовтим і білий з червоним. Від цього виникнуть кольору, які принесуть для представників цього знака спокій і умиротворення.

Близнюки

Близнюкам підійде жовтий колір. Він принесе впевненість у власних силах і допоможе розкрити творчий потенціал. Ще один колір - зелений, який підходить всім стихіям повітря. З його допомогою можна поправити власне здоров'я.

Рак

Сірий колір допоможе Ракам тримати під контролем свої емоції, які часто змінюються. А помаранчевий здатний підняти настрій і зарядити позитивною енергією на весь день.

Лев

Для Левів ідеальний благородний золотий колір. Він принесе в їх життя удачу, внутрішню силу і красу. Справитися з емоціями, які часом бувають надто сильними, допоможе білий колір.

Діва

Зелений і коричневий - два кольори, до яких варто придивитися представникам цього знаку. Вони асоціюються з дарами природи і створені для представників стихії землі. А зелений ще й допоможе стати сильніше, успішніше і знайти нові таланти.

Терези

Представникам цього знаку повинні подобатися речі пастельних відтінків. Світло-зелений, блакитний і колір морської хвилі зможуть допомогти Терезам знайти внутрішню гармонію і зібрати думки, налаштувавши їх на потрібний лад.

Скорпіон

Для Скорпіонів ідеальний колір - пурпурний. Він подарує багато позитивних емоцій. Справитися з негативними також допоможуть і темні відтінки червоного, які відображають таємничість, часто присутня у цього знака. Чудово в гардеробі буде виглядати і поєднання чорного з червоним. Це не буде виглядати похмуро, образ заграє новими фарбами і стане більш шляхетним.

Стрілець

Стрільцям підійде фіолетовий, який покаже їх амбітність. З поєднань астрологи рекомендують вибрати синій і червоний – вони протилежні і будуть виділятися, що підкреслить яскраву індивідуальність представників цього знаку.

Козеріг

Козероги люблять спокій. Тому їм варто вибрати білий, бежевий і ніжно-рожевий кольори, які допоможуть знайти умиротворення і внутрішній душевний спокій. Іноді вони піддаються гніву, тому спокійні кольори їм необхідні. Коричневий підкреслить в Козерогах тягу до стабільності.

Водолій

Світлі відтінки блакитного та зеленого - ті кольори, які рекомендують для Водоліїв астрологи. Вони принесуть спокій і гармонію в життя. Сріблястий обдарує їх душевним теплом, але краще ним не захоплюватися.

Риби

Риби спокійні за своєю натурою, тому їм потрібні яскраві кольори, щоб себе розворушити. Фіолетовий і жовтогарячий допоможуть їм стати більш розкутими і виплеснути емоції назовні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, прогноз астрологів, поради астролога, Поради, щастя
В тему