Поради

Від яких жінок найчастіше уходять чоловіки: пояснення астрологів

Від яких жінок найчастіше уходять чоловіки: пояснення астрологів

Не всі відразу знаходять того самого. Знайти справжню любов частіше вдається крізь біль і помилки.

Астрологи розповіли, яким знакам зодіаку не щастить найбільше.

Часто представниці полум'яних знаків зодіаку не з першого разу знаходять людину, яка свідомо готова прожити з ними довге щасливе життя.

Скорпіон

Дівчатам-Скорпіонам легко підкорити будь-якого чоловіка. Вони пристрасні, жіночні і ще ті романтики. Але у них складний характер. Відносини схожі на американські гірки з вічними спалахами гніву. Не всі готові до їх емоційних гойдалок.

Близнюки

Наймиліші створення. Вони завжди посміхаються, проявляють ніжність і турботу до партнера. Близнюки буквально розчиняються в коханій людині. Але їх легко довести до нервового зриву рутиною. Якщо Близнюкам буде нудно, то вони перетворяться в найбільш токсичних на планеті.

Лев

Леви дуже горді створення. Вони не відмовляться від уваги чоловіків заради шлюбу, а якщо прийде час, то кинуть всіх самі. Леви не люблять надмірну ніжність і романтику.

Риби

Риби - ідеальні дружини. Вони завжди дбають про чоловіка, не вимагають згорнути гори. Але Риби - маніпулятори. Вони можуть годинами закочувати сцени ревнощів або тиждень ображатися і з інтересом спостерігати

Стрілець

Зі Стрільцями завжди весело і цікаво. Вони обожнюють подорожувати, завжди погоджуються на авантюри. Але багатьох чоловіків відлякує їх активність. Стрільці ніколи не стануть домогосподарками. Вести сімейне вогнище - не їхній тягар.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, жінки, чоловіки, стосунки, шлюб
В тему