24 Листопада 2017
Новини

«Зважені та щасливі-7»: На шоу потрібно запросити екстрасенсів?

«Зважені та щасливі-7»: На шоу потрібно запросити екстрасенсів?

ЕКСКЛЮЗИВ: 23 листопада в ефір вийшов 13-й випуск шоу «Зважені та щасливі-7».  Що показали у програмі та як пройшло довгоочікуване перевтілення учасників? Про це розповідаємо далі.

Сценаристи повинні самі проходити конкурси

Тиждень розпочався з хорошої новини: на героїв чекає казкове перевтілення. Проте одяг, макіяж, зачіски потрібно було заробити. Партнерів розділили. Жінки та чоловіки стояли на різних берегах. Закохані повинні були допливти на бідонах до середини ставка і там одягнути один одного у вбрання обраного стилю. Аби образ був повноцінним, герої зробили декілька «ходок». Першими до фінішу прийшли блакитні. Їхньою нагородою став мінус 1 на вагах. Останніми – помаранчеві, за що і отримали додаткову вагу.

Загалом конкурс вийшов нецікавим. Проте у глядачів постало інше питання: сценаристи взагалі пробувати хоч раз взяти участь у змаганні, на яке відправляють товстунів? І якщо так, то хочеться дізнатися, чи вішали вони на себе додаткових 30-50 кг? Більшість з конкурсів покликані не стільки фізично виснажити, як допомогти побороти свої страхи. Однак часто у проекті трапляються недоречні та безглузді естафети, наприклад такі, як одягнути мокрого і неповороткого партнера у тісний одяг на бідоні, який постійно розхитується!

Є пропозиція: нехай у пост-шоу сценаристи і продюсери самі спробують пройти хоч одне випробування, накинувши на себе додаткову вагу. Мабуть, звукорежисерам не вистачить «піків», щоб закрити усі матюки.

День краси пройшов непомітно

Минулого тижня нас обнадіяли: сказали, що ми побачимо фантастичні перевтілення. Замість того нам запропонували нудний конкурс та день краси, який мало вразив, бо був закоротким. Не надто зворушливою видалась і зустрічі учасників з родичами.

Варто зазначити, що Аніта не помилилася, коли дала блакитним ще один шанс проявити себе. Цього тижня вони показали вражаючі результати. Завжди незадоволена Наталя, без звичного для неї ниття, відмінно проявила себе у першому конкурсі. Та ця медаль має дві сторони: камера практично не помічала цієї пари.

Проте якщо Токарева всю програму залишалася спокійна, то її сімнадцятирічна донька Злата не посоромилася перед незнайомцями, тренерами та всією Україною показати, що характером вдалась у матусю. Можна зробити висновок – девіз Токаревих: «Я спочатку покажу своє невдоволення, а потім усе виконаю».

«Зважені та щасливі-7»: На шоу потрібно запросити екстрасенсів?

На шоу варто запросити екстрасенсів?

Особливо неприємно вразили нас учасники на зважуванні. Наталя втратила 1 кг, та 1 кг. скинув Олексій. З урахуванням бонусу з першого конкурсу, їхній результат становив мінус 3 кг. Наступними на вагу стали червоні. Андрій та Марта також скинули по одному кіло. І сині полегшали на двох на два кілограми. Хоча Руслана сміливо припускала, що схудне на 3 кг. Непогано показали себе помаранчеві. Марта скинула 2 кг, а Максим – 4 кг. Їхню роботу навіть не зіпсував антибонус. Відповідно, чорні футболки одягнули червоні.

Результати настільки погані, що мимовільно виникає думка: а гравців часом не зурочили? Нехай на майданчик «Зважених» запросять учасників «Битви екстрасенсів».

Що покажуть наступного тижня?

Проект обіцяє, що наступний тиждень буде азартним, а битва чорних – провокативною та екстремальною. Учасники гратимуть у «Мафію». Бандити будуть карати конкурентів жорсткими методами. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали