Поради

Головні зрадники у гороскопі

Головні зрадники у гороскопі

Астрологи назвали чотирьох представників зодіакального кола, які більшою мірою здатні на зраду.

Овен

Овнів називають чудовими друзями і партнерами. Люди, народжені під цим знаком, завжди щиро переживають за близьких і готові віддати їм останню сорочку. Однак все ж Овни вибирають себе. Якщо їм треба буде зрадити заради власної вигоди, вони це зроблять.

Близнюки

Близнюкам властива лукавість. Зазвичай вони проводять час лише з тими, у кого хочуть заручитися підтримкою. Їм необхідно, щоб люди показали їм вразливу сторону. А після, коли людина найменше очікує, Близнюки ненароком видадуть їх секрет, перестануть відповідати на дзвінки або уведуть другу половинку.

Лев

Люди, що з'явилися на світ під знаком Лева, досить амбітні і цілеспрямовані, але люблять себе. Представники знаку відмінно розуміють, яке враження справляють на людей, і користуються цим. Вони завжди домагаються найкращого, часто їм просто подобається ходити по головах.

Стрілець

Стрільці заради коханих готові на все. Однак якщо виступити проти їх самодержавства, то можна відправитися услід за іншими «неугодними». Щоб їх не зрадили, вони зраджують першими - така у Стрільців дивна логіка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, стосунки
В тему