Поради

Як правильно обрати день для вдалого шопінгу

Як правильно обрати день для вдалого шопінгу

Вам доводилося, дивлячись на зроблені покупки, журитися: «Купив зовсім не те, що потрібно!», а потім шкодувати гроші, викинуті на вітер?

Щоб цього не відбувалося, ми покажемо, як обчислити найбільш вдалі дні для шопінгу, спираючись на персональне число дня.

  • Крок 1. Розраховуємо персональне число року. Для цього потрібно скласти число дня і місяця вашого народження з числом поточного року. Припустимо, ви народилися 9 липня (9.07), поточний рік 2015. 9 + 7 + 2 + 1 + 5 = 24. 2 + 4 = 6. Ваше персональне число року 6.
  • Крок 2. Розраховуємо персональне число дня, в який ви маєте намір зробити «наліт» на магазини. Наприклад, у вас запланований шопінг на 15 жовтня (15.10). Цифри цієї дати потрібно скласти з персональним числом року (6). 1 + 5 + 1 + 6 = 13. 1 + 3 = 4. Ваше персональне число дня 4.

Кожне число від 1 до 9 є сприятливим для певних покупок.

Число 1

Виправдовуються великі, обдумані придбання. Якщо ви рішуче налаштовані зробити покупку, робіть це і покладайтеся на власну думку.

Число 2

Вдалим буде придбання взуття. В іншому цей день підходить для щоденних покупок. Якщо ви хочете придбати щось більш важливе, ніж продукти до вечері, краще відкладіть цей захід.

Число 3

Сприятливий день для покупок, які ви давно хотіли зробити, але відкладали. Особливо для товарів, пов'язаних з творчістю - книги, музичні інструменти, картини, квитки в театр або на концерт.

Число 4

Слід утриматися від спонтанних, ризикованих покупок. Виправдає себе закупівля сільськогосподарських продуктів про запас, придбання будматеріалів, меблів, побутової техніки.

Число 5

Не надто вдалий день для шопінгу – є ризик переплати і придбання неякісного товару. Найбільш сприятливий для покупки туристичної путівки або спортивних товарів.

Число 6

Вдалими будуть покупки, які допоможуть створити домашній затишок - предмети першої необхідності, постільна білизна, кухонний посуд, предмети дизайну, кімнатні рослини.

Число 7

Сприятливе для придбання товарів, які послужать інтелектуальному розвитку - художня і наукова література, навчальне приладдя, комп'ютерна техніка, настільні ігри.

Число 8

Вдалий день для масштабних покупок - цінні папери та акції, нерухомість, автомобіль, ювелірні вироби.

Число 9

Можливі невиправдані витрати. Вдалою буде покупка подарунків, придбання товарів з благодійною метою, квитків в театр, кіно, на концерти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, прогноз астрологів, поради астролога, магазин
В тему

Останні матеріали