Поради

Астрологи пояснили, хто і як займається шопінгом

Астрологи пояснили, хто і як займається шопінгом

Хтось обожнює великі торгові центри, а хтось маленькі магазинчики, фермерські ринки або інтернет-майданчики. Комусь подобається робити запаси, а хтось віддає перевагу купувати тільки те, що потрібно в даний конкретний момент.

Отже, сьогодні про те, як знаки Зодіаку роблять покупки.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Овни до повсякденного побутового шопінгу найчастіше ставляться як до неминучого зла, тому, якщо можна його на кого-небудь перекласти, вони це з задоволенням роблять. Їм не дуже подобається витрачати час на магазини, вибір продуктів та інших необхідних у господарстві речей, так і одяг вони рідко приміряють ретельно і прискіпливо. Як правило, у них є коротенький перелік того, чим вони користуються, і саме це вони і купують, не зациклюючись при цьому на марках товару і легко купуючи незнайомі бренди. Але іноді вони спокушаються побродити по магазинах, щоб просто подивитися і задовольнити свою цікавість.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Прагматичні Тельці найчастіше покупки роблять за списком, заздалегідь складеним і включно тому числі з приблизними цінами на продукти та інші товари. Вони чітко знають, яку суму можуть собі дозволити сьогодні витратити, і в основному орієнтуються не на верхню, а на нижню планку бюджету. До речі, часом представники цього знаку складають перелік всього потрібного протягом декількох днів або навіть систематично, вносячи в свій «склерозник» те, що закінчилося, що потрібно докупити.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Близнюки терпіти не можуть шопінг за списком і огидно себе почувають, коли обмежені в засобах і змушені відмовляти собі в приємних дрібницях: яскравих дрібничках, цукерках, чіпсах. Їм властиво прийти в маркет за сіллю і набрати цілий візок всякої всячини, забувши придбати те, що і було метою візиту. Вони обожнюють магазини, але не тоді, коли хтось намагається зробити покупки їх нудним повсякденним обов'язком. А ще вони рідко купують одне і те ж, вважаючи за краще пробувати різні марки, види, сорти продуктів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки непогано орієнтуються на будь-яких торгових майданчиках, але вважають за краще маленькі магазинчики і фермерські ринки поруч з будинком – ті точки, де всі продавці їм знайомі і продукти більш-менш схожі на натуральні. Для представників цього знаку шопінг – свого роду спорт, мета якого - купити якість не за космічні гроші, і іноді вони витрачають півдня на те, щоб обійти всі довколишні маркети і знайти те, що їм потрібно, за мінімальною ціною, навіть якщо шукають всього лише кілограм картоплі. А ще вони люблять запасатися.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви – товариші ледачі, а тому іноді здається, що інтернет-магазини винайшли саме для них (ну і один з них, швидше за все, в цьому взяв участь). І якщо реальні маркети вони відвідують неохоче, то віртуальні майданчики часто і з задоволенням. Вони вибирають там подарунки і продукти, одяг і прикраси, навіть меблі. У них чудово розвинена уява, а тому їм зовсім не обов'язково все мацати, пробувати на зуб, міряти, щоб зрозуміти, що в результаті вони отримають. І, головне, ніяких настирливих порадників.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви дуже економні і обачні в покупках, якщо прийшли витрачати свої гроші; в цьому випадку вони набувають виключно те, що необхідно їм в даний конкретний момент, і якщо мета походу пакет молока, то лише його вони і куплять. А ось якщо їх хтось «спонсорує», тільки потрібним товаром вони не обмежуються і набирають смакоту, приємні і корисні дрібниці для ведення господарства, щось з одягу. Однак, хто б не платив за їх покупки, Дівам вкрай важлива якість, так що на дешевину вони не розмінюються.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези покупки роблять безладно, без будь-якої системи, а часто і логіки. Вони можуть прийти в магазин за сиром, а набрати заморожених овочів і шоколаду, бо на них знижка. Вони рідко коли чітко знають, скільки у них готівки (грошей на карті), майже ніколи не пишуть список. Але шопінг обожнюють, їм подобається попутно заходити в відділи з одягом і прикрасами, милуватися на посуд і штучки для декору; так вони відпочивають, скидають напругу, заряджаються натхненням.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони покупки роблять системно, тримаючи в голові список необхідного і парочку припущень-поблажок, щоб порадувати себе або когось дуже для себе дорогого. Вони рідко відволікаються на щось їм зараз непотрібне, але примудряються краєм ока помічати новинки і відкладати в підкірку на майбутнє те, що потенційно може стати в нагоді. А ще вони дуже прискіпливі до якості і до обслуговування, їх виводить з себе пом'ята упаковка, вони вважають, що за їхні гроші все просто зобов'язане бути ідеальним.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці покупки роблять за потребою, без певної мети по магазинах, як правило, не ходять, повсякденний шопінг для них не розвага, а втомливий обов'язок. Вони можуть прийти за купою продуктів, купити пакет молока і батон хліба і побігти по своїх справах, відмахнувшись від всього іншого. І тільки в тому випадку, якщо вони з'явилися в маркет за подарунками або за чимось, що пов'язане з їх хобі, вони запросто витрачають величезну кількість часу на вибір і отримують від цього задоволення.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козероги – покупці вкрай економні, робити покупки воліють зі знижками, за акціями або там, де доречний торг. Вони рідко відступають від наміченого списку, виняток – дуже вигідна ціна на те, що точно стане в нагоді в найближчі кілька днів. До того ж вони дуже вправні і винахідливі на кухні, так що, навіть якщо набір їх покупок викликає у вас легке здивування, це не привід для негативних висновків – представники цього знаку примудряються з найдешевших продуктів готувати справжні шедеври кулінарного мистецтва.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії люблять робити покупки, часто у них на це на тижні зарезервовано спеціальний час, у вихідний або після роботи, і складений приблизний список всього потрібного. Але буває і стихійний шопінг, під настрій, щоб позбутися від внутрішнього «роздраю» або, навпаки, відзначити покупкою або просто прогулянкою по маркету якесь своє досягнення. Якщо є можливість, вони на покупках не економлять, часто дозволяють собі щось смачненьке, із задоволенням купують сувеніри для друзів. І люблять величезні торгові центри.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби покупки краще роблять в строго визначених магазинах, в яких все звично і знайомо, які чомусь здаються найкращими, причому часом вибір вкрай нелогічна, як і відмова відвідувати багато інших торгових точок, наприклад, через те, що там не подобаються продавці або не влаштовує розкладка товару. А ось за ступенем економності представники цього знаку традиційно і незалежно від достатку діляться на два табори - тих, хто дуже розумно витрачає гроші, і тих, хто їх взагалі не рахує, купуючи все, що захотілося.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: магазин, гроші, прогноз астрологів, поради астролога
В тему