Поради

На чому не можна економити під час шопінгу

На чому не можна економити під час шопінгу

Вирушаючи на шопінг, багато хто з нас вже заздалегідь припускають, на чому вони зекономлять в цей раз. Цілком логічно. Однак є речі, на яких економити в будь-якому випадку не варто, навіть якщо дуже хочеться. Сьогодні ми вирішили розібратися, на що саме звернути особливу увагу, коли захочеться пройтися по магазинах з метою оновити гардероб.

Спідня білизна

Що цікаво, згідно з опитуваннями, жінки найчастіше економлять на нижній білизні, особливо якщо в цей момент не перебувають у відносинах. Важливо зрозуміти, що максимально бюджетні матеріали, вироби з яких ви вважаєте за краще купувати, можуть привести до серйозних проблем зі здоров’ям, у всякому разі, синтетика і жорсткі шви можуть спровокувати дерматит або просто подразнення, від якого доведеться позбавлятися в кабінеті дерматолога. Також варто пам’ятати про те, що підбір бра повинен бути усвідомленим, так як незручний і жорсткий бюстгальтер може передавити важливі судини, через що кровообіг може бути ускладнено.

Джинси

Найпопулярніший предмет гардеробу кожної жінки. Погодьтеся, джинси можна підлаштувати майже під будь-який образ, це дуже зручно. Так що про економію на цьому предметі гардеробу варто забути. Якісні джинси завжди добре сидять, тримають форму і не розтягуються вже після першого прання. Крім того, металеві деталі і шви на хороших джинсах ніколи не викликають питань, але ж дуже часто гудзики і заклепки на кишенях швидко облазять, якщо ви берете річ не дивлячись. Щоб знайти свої ідеальні джинси, необхідно поміряти як мінімум п’ять різних моделей. Будьте терплячі і уважні до того, що ви будете носити ще дуже довго.

Взуття

Напевно, найважливіший пункт. Всі ми чули жахливі історії про деформації ступні через неякісне або занадто дешеве взуття, яке псує не тільки «лук», а й здоров’я свого власника. Крім того, що жорсткий матеріал і незручна устілка приведуть вас в кабінет ортопеда, неякісне взуття, яке вдалося купити з величезною знижкою, може дуже швидко розклеїтись або потріскатися як тільки повітря на вулиці стане більш вологим.

Прикраси

Звичайно, тут все залежить від стилю, якого ви дотримуєтеся, однак, на важливий випадок варто мати хоча б один класичний набір прикрас з благородних металів, адже ніколи не знаєш, куди можуть запросити абсолютно раптово, а часу на підбір прикрас може і не виявитися. Намагайтеся уникати біжутерії, так як для офісного і тим більше вечірнього образу подібні прикраси просто не припустимі, виключення складають тематичні вечірки і ніжний вік господині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, гроші, економіка
В тему

Останні матеріали