Поради

Самі незалежні жінки за знаком Зодіаку

Самі незалежні жінки за знаком Зодіаку

Ці дами народжуються самими владними і волелюбними у зодіакальному колі.

Овен

Так, наприклад, жінка-Овен відрізняється особливим завзяттям. Вона завжди домагається своїх цілей і не питає чужої думки. З поваги до партнера вона може послухати непрохані поради, але це не означає, що вона до них прислухається. Таким жінкам рекомендується навчитися смирення.

Телець

Жінка-Телець є ніжною і доброю натурою. Заради інших людей вона здатна на багато що, навіть на самі безрозсудні вчинки. Ця дама звикла тримати все під контролем і ніколи не піддається на маніпуляції. Якщо щось в її житті піде не так - вона точно не стане мовчати. Ідеальним партнером для такої дівчини є турботливий і галантний чоловік.

Близнюки

Жінки-Близнюки відрізняються важким характером. При всій своїй зовнішній простоті, вони найбільш чутливі і емоційні. У відносинах така дама завжди буде займати лідируючу позицію. З нею також абсолютно марно вступати в суперечку.

Стрілець

Жінка-Стрілець найбільше цінує свободу. Вона здатна оцінити турботу партнера і може здаватися найкращою дружиною на світі, проте в тому випадку, якщо хтось спробує їй вказувати, вона відразу піде в атаку, а після цього розірве всі відносини.

Козеріг

Жінки-Козероги відрізняються консервативним поглядом на життя. Вони, як правило, стримані і зосереджені. Дама-Козеріг ідеально впишеться в сімейні стосунки, вона здатна створити затишок і організувати порядок в домі, проте порушувати її особисті кордони не дозволено нікому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему