Поради

Що принесе вам гроші, якщо сниться смажена риба

Що принесе вам гроші, якщо сниться смажена риба

Смажити уві сні рибу – до витрат на якийсь захід, яке принесе хороший дохід.

Сон про смажену рибу

За сонником Ванги, варто звертати увагу на знаки долі, і постарайтеся вигідно вкласти фінанси у вдалу справу. Слід діяти сміливо і рішуче, і тоді ви точно отримаєте хороші дивіденди. При цьому не слід розповідати про свої наміри оточуючим, щоб не викликати заздрість недоброзичливців.

Пригощатися уві сні смаженою рибою - до майбутньої поїздки.

До чого сниться смажена риба

  • За сонником Міллера, самому собі посмажити рибу уві сні - до прийдешньої робочої поїздки, яка пройде з великою користю, в ній ви отримаєте багато нового досвіду і знань.
  • Якщо її готує інша людина, особливо дрібні рибини – до витрат на якийсь захід, який не принесе прибутку, але при цьому ви відчуєте повне душевне задоволення.
  • Їсти уві сні смажену рибу – дуже хороший знак, такий сон уособлює виконання бажань, успіх в справах, рішення всіх проблем, що накопичилися.
  • Чим більше буде рибина, тим легше ви впораєтеся з усіма труднощами.

Наснилася смажена риба

  • За сонником Фрейда, велика смажена рибина символізує суперника або недоброзичливця, який спочатку буде долати вас, але в підсумку ви опинитеся переможцем в цьому протистоянні.
  • Їсти рибку в нічних мареннях - бути сильнішим і більш успішним за своє керівництво. Однак, афішувати це абсолютно не варто, щоб не накликати невдоволення начальства.
  • Самому смажити уві сні рибу - до негараздів, конфліктів в сімейному або робочому аспекті, а також до отримання несподіваних звісток.
  • Уві сні готує рибу хтось інший - можливі проблеми з державними структурами.

До чого сниться смажена риба

За сучасним жіночим сонником, значення приділяється розміру риби, яку побачили в нічних мареннях. Чим більше екземпляр, чим більше він важить - тим вдаліше будуть ваші починання і стабільніше матеріальне становище. Маленька рибка передрікає прийдешні грошові розтрати по дрібницях, але в підсумку сума накопичиться пристойна. Після такого сну постарайтеся не пускати гроші на вітер - вони ще знадобляться.

Їсти уві сні смажену рибку - до поповнення в сімействі.

Наснилася смажена риба

За сонником Лонго, такий сон розшифровується в хорошому значенні. Такий сюжет віщує удачу, втілення бажань, успіх у справах. Сон також означає отримання приємних новин, а для жінки – швидке зачаття. Смажена риба уві сні може натякати на благополучне завершення заплутаної справи, яка довго не могла вирішитися.

Приснився великий екземпляр - до такого ж значного прибутку, а дрібна рибка - до незначних, але приємних покупок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, цікаво знати, прогноз астрологів, поради астролога
В тему