Поради

Головні розлучниці у гороскопі

Головні розлучниці у гороскопі

Астрологи з'ясували, які ж три знака зодіаку є головними розлучницями і вміло приховують небезпеку під виглядом тихоні.

Терези

Приказка «в тихому болоті чорти водяться» - це якраз про них. На вигляд вони, може, і миролюбні, й спокійні. Однак цим Ваги легко присипляють пильність суперниць. Після такого обману не складає проблеми тихо переманити чоловіка на свою сторону, так що і його дружина не помітить.

Овен

На вигляд жінки, що народилися під цим знаком, скромниці. Однак на ділі вони сповнені пристрасті та емоцій. Чоловіки легко ведуться на це, забуваючи про дружину і дітей. Окрім фатальної краси і сексуальності, в жінках-Овнах ховаються чудові господині. Вони створюють комфортну атмосферу, з якої чоловік сам не хоче йти і робить вибір на їхню користь, залишаючи законну дружину позаду.

Козеріг

Ці дівчата ніколи не сваряться зі своєю совістю. Якщо якийсь чоловік привернув їхню увагу, то жінок-Козерогів не зупинити. Вони досягнуть своєї мети будь-якими засобами і наявність дітей, дружини або інших сімейних проблем не стане перешкодою. Спочатку вони можуть діяти мирно, проте якщо не вийде, то перейдуть в атаку.

Жінки під знаком Козерога готові на будь-який хід, навіть якщо це удавана дружба з дружиною вподобаного хлопця, шантаж або обман.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему