Поради

На вас чекає секс у воді, якщо сниться дельфін

На вас чекає секс у воді, якщо сниться дельфін

Відповідно до популярного сонника Міллера, бачити дельфіна уві сні означає вашу схильність потрапляти під вплив нової влади чи керівництва. Це не дуже хороший сон.

Побачити уві сні дельфіна

  • За сонником тварин, спаситель і психопомп, провідник душ в підземному світі, рятівник людей, які зазнали корабельної аварії, цар риб. Символізує морську владу, безпеку і швидкість. Два дельфіни, які дивляться в різні боки, уособлюють подвійність природи. Дельфін з якорем означає швидкість і повільність, два дельфіни разом - середину між крайнощами «поспішай повільно».
  • У кельтському епосі дельфін пов'язаний з поклонінням джерелам і з силами вод.
  • У християнстві - це Христос, рятівник душ, який переносить їх через смертні безодні. Дельфін з якорем або кораблем уособлює церкву, ведену Христом. У християнстві цей символ іноді замінює ковчег порятунку і відродження. Дельфін, пронизаний тризубом або прикутий до якоря, означає розп'ятого Христа. Дельфін, який займає місце кита, означає воскресіння.
  • У єгиптян є атрибутом Ізіди.
  • У Стародавній Греції - психопомп, що супроводжує душі до Островів Блаженних. Володіє як місячними, так і солярними ознаками: в зв'язку з Аполлоном Дельфійським символізує світло та сонце, будучи співзвучним зі словом утроба - місячне начало. Має еротичний символізм, якщо зображується з «жінкою моря» Афродітою або Еросом. Атрибут морського владики Посейдона і Діоніса. Оголена Тетіс пливе по морю на дельфіні.
  • У мінойській культурі уособлює владу на морях.
  • У мітраїзмі пов'язаний з Мітрою, символом світла.
  • У римлян символізує подорож душі через море смерті до Островів Блаженних.
  • У шумеро-семітській міфології дельфін використовувався замість риби в презентаціях Еа-Оаннеса. Є атрибутом Іштар і присвячений Атаргатіс.

До чого сниться дельфін

За сонником Цвєткова, дельфін – вісник чужого; чужі впливи (хороші чи погані залежно від сторони, куди пливуть).

Значення сну про дельфіна

За сонником Фрейда, якщо вам наснився дельфін - значить, в сексі вам не вистачає гостроти відчуттів і ви шукаєте, яким способом їх можна випробувати. Вам також здається, що ви напевне втратили новизну відносин і від цього їх принадність втратилася. Якщо уві сні ви каталися на дельфіні - значить, в недалекому майбутньому ви будете займатися любов'ю у воді. На це вас спонукає чужий приклад, бо самі зважитися на подібне ви не могли. А дарма! Незабутні враження, ніби між іншим, дарує водний секс!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, прогноз астрологів, поради астролога, секс, вода
В тему

Останні матеріали